Belgia vs Irlanda, 18 iunie 2016, Grupa E EURO 2016

0

Sâmbătă, pe 18 iunie, începând cu ora 16:00, va avea loc duelul Belgia – Irlanda, din cadrul grupei E a EURO 2016.

Belgia a reușit să se califice fără emoții la Campionatul European, după ce a câștigat grupa B de calificare, cu 23 de puncte obținute în 10 etape. Gruparea în roșu complet a început cu stângul această ediție de EURO 2016, după ce a pierdut în prima partidă cu Italia, scor 0-2. Eden Hazard a fost cel mai bun jucător de pe teren al “diavolilor rosii”.

Kevin De Bruyne și Eden Hazard au fost golgheterii echipei în calificări, ambii reușind să puncteze de 5 ori, cei doi fiind totuși bine anihilați de fundașii italieni.

Irlanda și-a obținut tichetul către EURO 2016, după un baraj în fața celor din Bosnia & Herzegovina, csatigat cu scorul general de 3-1. Băieții în alb și verde au obținut o remiză în prima etapă a grupelor, 1-1 în fața suedezilor. Wes Hoolahan a deschis scorul în minutul 48, iar C. Clark și-a înscris un auto-gol, în minutul 71.

R. Keane, cu 5 goluri înscrise și 2 pase de gol reușite, a fost omul cheie al irlandezilor în calificări, el intrând puțin în meciul cu Suedia, neremarcandu-se cu nimic.

În această grupă, primul meci din fază a doua a grupelor a avut loc vineri, Italia câștigând în minutul 88 cu Suedia, scor 1-0.

Pentru Belgia este clar ultima șansă pentru a mai spera la optimi, în timp ce Irlanda mai are, in extremis chiar, varianta unei remize, coroborate cu o victorie obligatorie în ultimul meci, cu o Italia deja calificată. Jocul belgienilor din meciul cu Italia a dezamăgit, lotul pe care îl are la dispoziție Wilmots este plin de valori individuale, dar lipsește clar ideea de echipă.

Absenţi

Eden Hazard este încă incert, din pricina unor probleme medicale. Totuși, Marc Wilmots, antrenorul Belgiei, a declarat că starul naționalei va fi prezent pe teren în proporție de 90%.

Jonathan Walters va absenta de la această partidă pentru Irlanda, după ce a acuzat probleme la tendonul lui Achille, în prima partidă de la EURO.

Echipe probabile 

Belgia: Courtois – Vertonghen, Vermaleen, Alderweireld, Ciman – Nainggolan, Fellaini – Hazard, Bruyne, Carrasco – Lukaku.

Irlanda: Randolph – Coleman, O’Shea, Clark, Brady – Mccarthy, Whelan, Hendrick – Hoolahan – Keane, Long.

Predicție 

1.95 este o cotă minimă foarte interesantă pe care o recomandăm pentru 2 sau 3 goluri înscrise în acest meci, cu miză de 4% din bankroll.

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.