Islanda vs Ungaria, 18 iunie 2016, Grupa F EURO 2016

0

Sâmbătă cu începere de la ora 19.00 vom asista la un meci din grupa F la EURO 2016, unul care pare extrem de echilibrat, între Islanda și Ungaria, care se întâlnesc pe Stade Vélodrome din Marseille.

După bombele din prima etapă, când Islanda a încurcat Portugalia cu 1-1, iar Ungaria a bătut miraculos Austria cu 2-0, cele două se vor vedea față în față pentru a vedea care din cele două trupe vor continua surprizele.

Islanda a avut rezultate destul de ezitante în amicale, dar iată că este capabilă de rezultate mari. Goalkeeperul Hannes Halldorsson a fost omul providențial cu Portugalia și rămâne de văzut dacă poate repeta performanță și în fața ungurilor.

Aceștia au arătat un joc colectiv impresionant în fața Austriei lui Alaba, unitatea grupului fiind punctul forte. Ungaria face un pressing sufocant și stă destul de bine în apărare.

De opt ori s-au mai întâlnit aceste două naționale și de cinci ori s-au impus ungurii, în timp ce Islanda a înregistrat trei succese.

Trebuie spus totuși că cele cinci succese maghiare au venit la ultimele cinci jocuri disputate.

Absenţi

Selecționerii Islandei nu au probleme de efectiv și vom vedea pe teren cel mai bun prim 11.

Selecționerul Ungariei, Bernd Storck are ceva probleme de efectiv, Elek și Lovrencsics fiind încă nerefacuti.

Echipe probabile 

Islanda: Haldorsson – Saevarsson, R. Sigurdsson, Amoson, Skulason – Gunnarsson, Gudmundsson, Bjarnason, G. Sigurdsson – Sigborsson, Finnbogason.

Ungaria: Kiraly – Kadar, Lang, Guzmics, Fiola – Gera, Nagy – Dzsudzsak, Kleineisler, Nemeth – Szalai.

Predicție 

Am văzut în cele două naționale adevărate revelații ale grupei, deși erau văzute ca victime sigure. Este posibil să vedem un joc deschis în care ambele să marcheze, un 1-1 nefiind exclus. Cota minimă care prezintă valoare pentru acest pronostic este 2.10 și miza recomandată 4% din bankroll.

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.