Portugalia vs Austria, 18 iunie 2016, Grupa F EURO 2016

0

Ultimul meci de sâmbătă la EURO este disputa dintre Portugalia și Austria, echipele care porneau mari favorite în această grupă F, dar care au dezamăgit crunt după prima etapă.

Meciul începe de la 22 și va avea loc pe Parc des Princes din Paris.

Portugalia părea că va avea o misiune facilă în meciul de debut, însă Islanda a dat peste cap calculele hârtiei și a reușit o remiză (1-1). Cristiano Ronaldo s-a jucat cu ocaziile de gol în partida cu nordicii, iar acum victoria este cuvântul de ordine la acest joc, însă la fel se întâmplă și în tabăra adversă.

Austria a fost o dezamăgire și mai mare în meciul de debut, pierzând fără drept de apel în fața Ungariei, scor 0-2. Apărarea a fost visătoare și dacă selecționerul Marcel Koller nu schimbă ceva, austriecii vor părăsi prematur turneul final, după doar 2 jocuri.

Nici în atac, Alaba și compania nu a stat mai bine, ocaziile fiind destul de rare. David Alaba este folosit în linia de mijloc, de unde urcă destul de mult spre poarta adversă, dar rezultatele pe tabelă întârzie să apară.

Semne de slăbiciune în ultima perioadă au tot fost pentru Austria, care a pierdut trei din precedentele patru partide disputate. Chiar și cu modesta Malta (2-1) s-a chinuit într-un joc de pregătire.

S-au scurs până acum 10 întâlniri directe și în mod surprinzător Austria domină bilanțul. A câștigat de trei ori în timp ce Portugalia are două succese.

Absenţi

Selecționerul Portugaliei pare a avea o dilemă, dacă să îl folosească sau nu pe Ricardo Quaresma, jucător încă nerefăcut. În rest nu sunt probleme de efectiv.

Va lipsi la acest meci Aleksandar Dragovic de la Austria, care este suspendat. Nu sunt alte probleme de efectiv la austrieci.

Echipe probabile 

Portugalia: Rui Patricio, Vieirinha, Pepe, R. Carvalho, Guerreiro, Danilo, Gomes, Adrien, Moutinho, Nani, Ronaldo.

Austria: Almer, Klein, Prodl, Hinteregger, Fuchs, Baumgartlinger, Alaba, Harnik, Junuzovic, Arnautovic, Janko.

Predicție 

Victoria Portugaliei la 1.95 este o cotă care reprezintă valoare pentru pariori și o recomandăm la miză de 5% din bankroll-ul alocat.

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.