România vs. Albania, 19 iunie 2016, Grupa A EURO 2016

0

Tricolorii au ajuns să depindă de ultimul meci din faza grupelor pentru a spera la calificarea în optimi, însă nu trebuie uitat faptul că așa au fost făcute calculele chiar de la început. Din decembrie 2015, după tragerea la sorți, toată ecuația era simplă pentru suporterii români: ”egal cu Elveția, victorie cu Albania și suntem în optimi”. Corect! Până acum, obiectivul este 100% realizat, după primele două meciuri din faza grupelor am reușit să smulgem egalul cu Elveția. Că se putea mai mult cu Franța, că au dat un gol norocos pe final de meci…sunt doar consolări…și Albania putea să smulgă punct Franței, să nu uităm.

Trebuie să recunoaștem că aceasta este valoarea naționalei României, aceasta este valoarea lotului, aceasta este valoarea antrenorului, singurul aspect la care România excelează și este pe un trend în permanență ascendent este capitolul reprezentat de suporteri. Fanii naționalei sunt prezenți în număr mare în orice colț al lumii pentru a-și susține echipa.

Meciul de diseară este decisiv, dar cel mai important aspect este că depinde doar de noi, cel puțin pentru moment, calificarea în optimi. Dacă reușim o victorie, suntem în cărți și putem termina chiar și pe locul 2 în grupă, dacă Elveția o încasează bine de la Franța. De obicei România a gestionat bine meciurile cheie de-a lungul istoriei. Să ne amintim cum ieșeam în stradă după victorii contra Angliei, Argentinei, Columbiei, Ungariei, etc…dar parcă nu putem uita nici acel sadic 2-2 din Danemarca…tot Tata Puiu era la comandă…ce vremuri…parcă nu știm ce să credem în seara asta…depinde foarte mult de modul în care selecționerul nostru va ști să motiveze jucătorii și să alcătuiască primul 11.

Albanezii au demonstrat că nu au venit în Franța în excursie…au fost învinși greu de Elveția, la limită și în inferioritate numerică timp de o repriză…Franța a tremurat până în minutul 90 pentru victorie..să vedem ce va reuși România…teoretic, Albania are șanse de calificare în optimi cu o victorie în această seară, deci factorul motivațional  există și va fi destul de puternic și pentru ei.

Toată suflarea românească se așteaptă să îi vedem în primul 11 pe Stanciu și Alibec, doi dintre cei mai în formă jucători pe care îi avem la dispoziție. Nici Sânmărtean nu ne-ar strica…Doamne ajută!

Echipe probabile 

România: Tătărușanu–Raț, Grigore, Chiricheș, Săpunaru–Pintilii, Prepeliță–Torje, Stanciu, Stancu–Keseru

Albania: Berisha–Agolli, Mavraj, Cana, Hysaj– Kane, Abrashi–Lenjani, Kukeli, Lila–Sadiku

Predicție 

O cotă interesantă recomandată pentru acest meci este la valoarea de 2.15 pentru 1X & 0-2 goluri. Cu alte cuvinte, România nu va pierde, iar în meci se vor înscrie maxim 2 goluri. Recomandăm mize de 5% pe această selecție.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.