Franța vs. Elveția, 19 iunie 2016, Grupa A EURO 2016

0

Franța este calificată în optimi, dar după două victorii cu mari emoții, contrar așteptărilor specialiștilor și suporterilor care se așteptau, probabil, ca gazdele să defileze și să aibă cel mai bun golaveraj după două meciuri cu România și Albania.

Prea multe nu sunt de spus despre acest meci, trebuie doar să subliniem faptul că toate calculele acestei grupe sunt exact în parametrii prevăzuți. Franța este calificată după primele două partide, însă are nevoie și de prima poziție, pe care o poate consolida cu un meci egal în această seară. Elveția poate trece pe primul loc în cazul unei victorii în această seară, însă la fel de bine poate trece și pe locul 3 în caz de eșec, astfel că un egal ar fi foarte convenabil și pentru echipa lui Petkovic, menținându-i poziția secundă.

Absențe notabile nu avem din loturile celor două formații, astfel că rămâne de văzut care va fi ritmul jocului impus de necesitățile matematice ale celor două combatante. Este foarte posibil ca Deschamps să mai rotească titularii, fiind posibile titularizări ale unor jucători ca Lucas Digne în locul lui Evra, Sissoko în locul lui Matuidi sau Gignac în locul lui Giroud.

Echipe probabile 

Elveția: Sommer– Lichtsteiner, Schär, Djourou, Rodríguez–Behrami, Džemaili, Xhaka–Shaqiri, Seferović, Mehmedi

France: Lloris–Sagna, Rami, Koscielny, Evra– Pogba, Cabaye, Matuidi–Griezmann, Gignac, Payet

Predicție

Cotele pentru X la finalul meciului sunt în scădere, astfel că recomandarea noastră este să mizați pe cota minimă 3.00 cu 3% din bankroll.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.