Slovacia vs Anglia, 20 iunie 2016, Grupa B EURO 2016

0

Luni seară de la ora 22:00, Slovacia și Anglia se întâlnesc pe Stade Geoffroy Guichard din Saint-Etienne, într-un meci decisiv pentru calificarea în optimi, din cadrul grupei B de la EURO.

Slovacia se află la debutul său la această competiție, fiind foarte aproape să facă o figură frumoasă chiar la prima participare, având până acum 3 puncte și cu un punct obținut în fața englezilor pot spera la calificare.

În prima partidă slovacii au pierdut în fața Țării Galilor, fiind învinși cu 2-1, reușind însă un meci bun în fața Rusiei, scor 2-1.

Naționala pregătită de Jan Kozak a mai reușit victorii în fața unor adversare mult mai valoroase, cel mai recent chiar în preliminarii, când reușea să învingă Spania, actuala campioană europeană, câștigând cu 2-1.

Anglia a avut un început slab în această ediție de campionat european, în prima partidă pierzând puncte importante în fața Rusiei, scor 1-1, după un gol primit în minutul 92.

Albionul a izbutit să își ia revanșa în meciul 2 și să câștige duelul britanic contra Țării Galilor, după ce au fost conduși cu 1-0, dar au câștigat cu 2-1 după un gol în minutul 93 marcat de Sturridge.

Anglia este ca și calificată în optimi, cu 4 puncte, însă nu se poate mulțumi cu un egal în această seară, deoarece i-ar pune în pericol pierderea locului 1 din grupă și deci ar urma un adversar mai greu în optimi.

Cele două s-au întâlnit de trei ori în istorie, toate înfruntările fiind câștigate de Anglia.

Absenţi

Selecționerul Slovaciei nu are probleme de lot, însă așa cum a declarat la conferința de presă, va face câteva modificări în “primul 11”.

Nici Roy Hodgson, antrenorul englez, nu are probleme de lot.

Echipe probabile 

Slovacia: Kozáčik – Pekarík, Škrtel, Ďurica, Hubočan – Pečovský, Kucka – Mak, Hamšík, Weiss – Nemec.

Anglia: Hart – Walker, Smalling, Cahill, Rose – Dier, Wilshere, Rooney – Lallana, Vardy, Sturridge.

Predicție 

Ambele marchează la cota minimă 2.20 și miză 4% din Bankroll. 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.