Rusia vs Țara Galilor, 20 iunie 2016, Grupa B EURO 2016

0

Luni, 20 iunie, de la ora 22:00, Rusia și Țara Galilor se vor duela într-o partidă din ultima etapă a Grupei B, o grupă unde se poate întâmpla orice, având în vedere că pot apărea surprize și în celălalt joc, Slovacia versus Anglia.

Rusia este pe ultimul loc în Grupa B, cu 1 punct după cele două dispute și -1 la golaveraj. Aceștia au debutat cu un rezultat de egalitate, 1-1 cu Anglia, după un gol marcat in extremis în minutul 92 de Berezutski și apoi o înfrângere cu Slovacia, 1-2.

Trebuie spus totuși că Slutsky și echipa condusă de el mai are șanse la calificare, dar singura alternativă este victoria acum cu galezii. Cu un succes, Rusia ar face patru puncte, având șanse chiar să se califice de pe primele două poziții, dacă Anglia învinge Slovacia.

Țara Galilor a fost ținută în viață de cel mai bun jucător al ei, Gareth Bale, care a și reușit două din cele trei goluri ale echipei. Galezii au început cu o mare victorie, 2-1 cu Slovacia, dar au pierdut apoi în minutul 93 cu Anglia, deși au condus la pauză cu 1-0, și în minutul 93 era 1-1.

Pentru Țara Galilor (care are 3 puncte) presiunea nu este foarte mare, deoarece ei au și varianta remizei, care le-ar permite să meargă în fazele următoarele ale Campionatului European, chiar și de pe locul 3.

Rusia este o echipă cu experiență, care știe să trateze foarte bine jocurile atunci când este sub presiune.

Absenţi

Denisov e singurul absent din lotul Rusiei.

Țara Galilor nu are niciun indisponibil pentru acest joc.

Echipe probabile 

Rusia:  Akinfeev – Smolnikov – Ignashevic – Berezutki – Schennikov – Glushakov – Neustadter – Kokorin – Shatov – Smolov – Dzyuba.

Țara Galilor: Hennessey – Chester – William – Davies – Gunter – Ramsey – Allen – Ledley – Taylor – Bale – Robson Kanu.

Predicție 

Țara Galilor câștigă cu returnarea mizei în caz de egalitate la cota 1.95 și miză 5% din Bankroll. 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.