Turcia vs Cehia, 21 iunie 2016, Grupa D EURO 2016

0

Marți seară de la ora 22 avem programată o partidă foarte interesantă, Cehia și Turcia urmând să se întâlnească pe Stade Bollaert-Delelis, din Lens, într-un meci ce contează pentru Grupa D de la EURO.

Naționala pregătită de Pavel Vrba a început cu înfrângere în acest turneu, pierzând la scor minim în fața actualei campioane europene, Spania, 0-1 în minutul 87, reușind apoi să obțină un punct nesperat din duelul cu Croația, izbutind să egaleze după ce a fost condusă cu 2-0.

Cu o victorie în fața Turciei, cehii au mari șanse să meargă în optimi de pe locul 3.

Turcia a reușit să revină la campionatul european după o pauză de opt ani, dar turneul final din Franța a fost un coșmar pentru Terim și compania.

A fost 0-1 cu Croația și 0-3 cu Spania, după ultimul meci fanii huiduindu-și naționala, în special pe vedeta Arda Turan de la Barcelona.

În urmă cu opt ani Turcia reușea cea mai bună performanță la campionatul european, izbutind să atingă penultimul act al competiției, în acest an însă este foarte aproape să fie eliminată încă din faza grupelor, chiar și cu o victorie șansele fiind minime pentru accederea în optimi de pe locul 3.

Cele două s-au întâlnit de șapte ori în istorie, partide în care s-au înregistrat câte trei victorii de fiecare parte.

Absenţi

Fatih Terim nu are probleme de lot pentru acest meci.

Selecționerul Cehiei nu va putea conta în această seară pe Tomáš Rosický, care nu va putea evolua din cauza unei accidentări.

Echipe probabile 

Cehia: Čech – Kadeřábek, Sivok, Hubník, Gebre Selassie – Darida, Pavelka – Skalák, Dočkal, Krejčí – Necid.

Turcia: Babacan – Özbayraklı, S. Kaya, H. Balta, Köybaşı – M.Topal, S.İnan – Volkan Şen, Çalhanoğlu, Emre Mor – Cenk Tosun.

Predicție 

Cota minimă 2.35 pentru victoria Cehiei reprezintă valoare pentru pariori, iar noi o recomandăm la miză de 4% din bankroll.

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.