Germania vs Irlanda de Nord, 21 iunie 2016, Grupa C EURO 2016

0

Marți seară de la ora 19:00, Irlanda de Nord și Germania se întâlnesc pe Parc des Princes din Paris, acolo unde ambele naționale joacă pentru mize importante, în ultima partidă din faza grupei C de la EURO.

Germania vrea să câștige grupa și să aibă un adversar mai slab în optimi, în timp ce Irlanda de Nord speră încă la locul 2, dacă va face un rezultat mare în fața campioanei mondiale.

Irlanda de Nord se află la prima participare la un turneu european, debutând cu stângul, pierzând în prima partidă cu 1-0, fiind învinsă de Polonia. Meciul următor a fost însă minunat pentru britanici, care au câștigat cu 2-0 în fața favoritei Ucraina.

Trupa lui O Neill a reușit astfel să își asigure o clasare în primele trei locuri ale grupei, având șanse să se califice în optimile competiției. Irlanda de Nord se află într-o formă destul de bună, suferind doar o singură înfrângere în ultimele 14 partide, în fața Poloniei, reușind șapte victorii și șase remize.

Germania, actuala campioană mondială, a început cu dreptul la acest campionat european, reușind să obțină toate punctele din prima partidă, învingând Ucraina cu 2-0, într-un meci în care Mustafi și Schweinsteiger au fost marcatorii.

A urmat un meci mai slab cu Polonia, terminat 0-0, avantajul aici fiind faptul că ambele trupe au eliminat Ucraina.

Naționala germană, una dintre favoritele acestei ediții de campionat european, poate deveni prima echipă din istorie ce deține patru trofee europene.

Cu un succes în această seară, Germania ar câștiga grupa, iar în optimi ar da piept cu o adversară modestă, cel mai probabil Slovacia sau Albania.

Cele două s-au întâlnit de zece ori în istorie, șase dintre înfruntări fiind câștigate de Germania, doar două de Irlanda de Nord.

Absenţi

Niciun antrenor nu are probleme de lot pentru acest joc.

Echipe probabile 

Irlanda de Nord: McGovern – Hughes, McAuley, Cathcart, J Evans – Ward, C Evans, Davis, Norwood, Dallas – Washington.

Germania: Neuer – Höwedes, Boateng, Hummels, Hector – Kroos, Khedira – Özil, Götze, Schürrle – Müller.

Predicție 

Recomandăm cota minimă 1.85 pentru victoria Germaniei fără să primească gol, cu miză 5% din bankroll. Ne așteptăm la un 2-0 lejer.

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.