Ucraina vs Polonia, 21 iunie 2016, Grupa C EURO 2016

0

Marți, pe 21 iunie, începând cu ora 19:00, pe “Stade Velodrome” din Marseille, Ucraina și Polonia se vor duela în ultimul meci din faza grupei C de la EURO 2016.

Ucraina a fost prima echipă de la acest Campionat care a fost eliminată matematic, după 0-2 cu Germania și alt 0-2 cu Irlanda de Nord. Trupa lui Fomenko va juca azi doar pentru onoare și palmares așadar.

Partida se dispută în același timp cu cea dintre Irlanda de Nord și Germania.

Ucraina s-a alăturat Turciei și Austriei într-un club select al echipelor care încă nu au reușit să înscrie la această competiție majoră. Mai mult decât atât, înfrângerea cu Irlanda de Nord a venit pe fondul unui joc deloc reușit din partea elevilor lui Fomenko, aspru criticați de fani după acel joc.

De cealaltă parte, naționala Poloniei a arătat un fotbal plăcut la EURO, obținând aproape maximum din ce se putea în primele două meciuri. Au învins cu 1-0 Irlanda de Nord în partida de debut, grație reușitei lui Arkadiusz Milik, iar apoi au remizat la 0 în fața campioanei mondiale, Germania, fiind ca și calificată mai departe acum.

E greu de crezut că leșii pot câștiga grupa, căci Germania este clar favorită în meciul cu Irlanda de Nord și nu se pot încurca.

Cele două s-au întâlnit de mai multe ori de-a lungul timpul, dar ultimele două întâlniri au fost în Grupa H din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2014, când Ucraina s-a impus în dublă manșă.

Absenţi

Ucraina nu are probleme de lot.

Wojciech Szczesny de la polonezi ar putea absenta, deoarece a suferit o ușoară accidentare, înainte de meciul cu Germania.

Echipe probabile 

Ucraina: Pyatov – Fedetskiy, Khacheridi, Rabitskiy, Shevchuk – Sydorchuk, Stepanenko, Konoplyanka, Kovalenko – Yarmolenko, Zozulya.

Polonia: Fabianski – Piszczek, Glik, Pazdan, Jedrzejczyk – Blaszcyzowski, Krychowiak, Maczynski, Grosicki – Lewandowski, Milik.

Predicție 

Este foarte probabil ca polonezii să menajeze câțiva titulari, iar Ucraina să își dorească să părăsească acest turneu cu fruntea sus. Recomandăm miză de 3% pentru cota minimă 3.20 a rezultatului de egalitate la finalul partidei.

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.