Croaţia vs Spania, 21 iunie 2016, Grupa D EURO 2016

0

Marți, 21 iunie, începând cu ora 22:00, Croația și Spania se vor duela pentru șefia Grupei D din cadrul Campionatului European, pe stadionul ‘Matmur Atlantique’din Bordeaux.

Croația a făcut două jocuri foarte bune, cu toate că sunt pe locul secund în Grupa D, cu 4 puncte după primele două jocuri. Aceștia sunt calificați după ce au obținut o victorie lejeră, 1-0 cu Turcia, în etapa secundă realizând un 2-2 dramatic cu Cehia, după ce au condus cu 2-0.

Croații sunt în postură avantajoasă, deoarece dacă vor termina pe locul al treilea, ar putea să joace cu Țara Galilor în optimile de finală.

În condițiile în care termină primii grupa, deci dacă bat Spania azi, ar putea juca cu ocupantele locului secund din grupele B, E, F.

Spania este una dintre cele două echipe care au obținut maximum de puncte după primele două jocuri. Morata și colegii săi au învins cu 1-0 Cehia, gol Pique în minutul 87, apoi au defilat cu Turcia, scor 3-0.

“La Roja” a reușit să-și extindă astfel seria meciurilor fără înfrângere la Campionatul European, ajungând la 14 partide. Mai mult, ultima dată când spaniolii au primit gol, a fost la EURO 2012, atunci când Italia marca în faza grupelor în poarta lui Casillas.

De atunci au trecut 690 de minute, aproape opt partide. În plus, ultima înfrângere a Spaniei la un EURO datează din 2004, în fața Portugaliei.

Absenţi

La croați va lipsi Luka Modric, Spania nu are niciun absent pentru azi. 

Echipe probabile 

Croația: Subasic – Srna, Corluka, Vida, Strinic – Kovacic, Badelk, Brozovic, Rakitic, Perisic – Mandzukic.

Spania: Casillas – Juanfran, Bartra, Pique, Azpilicueta – Iniesta, Busquets, Alcantara, Silva – Morata, Nolito.

Predicție 

Cota minimă 2.10 este recomandarea noastră pentru victoria Spaniei în acest meci, cu miză 5% din bankroll.

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.