Islanda vs Austria, 22 iunie 2016, Grupa F EURO 2016

0

Miercuri, pe 22 iunie, de la ora 19:00, pe “Stade de France” din Saint Denis, Islanda și Austria se întâlnesc în etapa a treia din Grupa F, ultima din faza grupelor de la acest EURO.

Este o grupă în care efectiv toată lumea poate trece mai departe, Islanda având acum 2 puncte după 2 egaluri, iar Austria unul singur.

După 1-1 în partida cu Portugalia, când nordicii au marcat prin Birkir Bjarnason, Islanda a repetat rezultatul, dar adversarul s-a numit Ungaria.

Trupa condusă de cuplul Heimir Hallgrimsson – Lars Lagerback este neînvinsă așadar în Franța, dar este obligată să câștige dacă vrea să se califice fără emoții.

Austria este una dintre cele trei echipe care încă nu au marcat la EURO, drept dovadă că ocupă ultimul loc în Grupa F, cu 1 singur punct și acela obținut în jocul al doilea, după 0-0 cu Portugalia.

În primul meci, Alaba și ai săi au pierdut clar cu Ungaria, scor 0-2, după un joc foarte slab. Interesant este că echipa Austriei încă păstreaze șanse reale la calificare, având în vedere că Islanda este pe locul secund, cu un punct mai mult, iar un succes al austriecilor îi duce în optimi.

Se anunță un duel de foc, deoarece ambele echipe nu au impresionat la capitolul artistic, dar miza jocului este uriașă.

Absenţi

Alfred Finnbogason de la islandezi este suspendat după cumul de cartonașe.

Austria este în efectiv complet, însă, David Alaba și Marc Janko au suferit ușoare accidentări și sunt incerți.

Echipe probabile 

Islanda: Hallforsson – Saevarsson, Arnason, Sigurdsson, Skulason- Gudmundsson, Sigurdsson, Gunnarsson, Bjarnason – Bodvarsson, Sightorsson.

Austria: Almer – Klein, Dragovic, Hinteregger, Fuchs – Baumgartlinger, Ilsanker – Sabitzer, Schopf, Arnautovic – Harnik.

Predicție 

Ambele echipe marchează la o cotă minimă foarte interesantă de 2.15 și 5% din bankroll. 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.