Ungaria vs Portugalia, 22 iunie 2016, Grupa F EURO 2016

0

În această seară de la ora 19:00, Ungaria și Portugalia se întâlnesc pe Stade de Lyon, acolo unde se va decide cine va merge mai departe în ultima etapă a grupei F de la EURO 2016 .

Ungaria face o figură frumoasă la acest turneu final, reușind să își asigure un loc în optimile competiției, în condițiile în care înainte de startul competiției era văzută ca “favorita” la ocuparea ultimei poziții în grupa F.

Cu 4 puncte acumulate, deja ungurii sunt siguri de locul în optimi, după 2-0 cu Austria la debut și 1-1 cu Islanda jocul trecut, un egal smuls în minutul 88 după un autogol al nordicilor.

Naționala pregătită de neamțul Bernd Storck s-a chinuit în preliminarii, reușind să termine doar pe poziția a treia într-o grupă cu Irlanda de Nord, România, Finlanda, Insulele Feroe și Grecia, dar iată că la EURO chiar a uimit.

De cealaltă parte, Portugalia nu impresionează la acest turneu final, fiind a treia în grupă, după două meciuri fiind fără victorie, reușind să obțină doar două puncte, remizand cu Islanda și mai apoi cu Austria, după ce Ronaldo a ratat și un penalty în minutul 78.

O victorie le-ar asigura lusitanilor clasarea pe primele două poziții, iar în acest caz, în optimi ar da piept cu Anglia sau cu locul doi din grupa E, ocupat în prezent de Belgia, ambele fiind două adversare dificile, de top.

Cele două s-au întâlnit de cinci ori în istorie, toate duelurile fiind câștigate de Portugalia.

Absenţi

Ungaria și Portugalia nu au probleme de lot pentru acest joc. 

Echipe probabile 

Ungaria: Király- Lang, Guzmics, Juhász, Kádár- Nagy, Gera, Dzsudzsák, Kleinheisler- Lovrencsics, Szalai.

Portugalia: Rui Patrício- Vieirinha, R. Carvalho, Pepe, Eliseu- W. Carvalho, Moutinho, R. Sanches- Quaresma, Ronaldo, Nani.

Predicție 

Portugalia să câștige la 0 la cota minimă 2.10 cu miza 4% din bankroll. 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.