Suedia vs Belgia, 22 iunie 2016, Grupa E EURO 2016

0

Miercuri, 22 iunie, începând cu ora 22:00, Suedia și Belgia se vor duela pentru un loc în optimile de finală ale Euro 2016, într-o partidă care se dispută pe Stade ‘Allianz Riviera’ din Nice.

Suedia este pe locul al treilea în Grupa E, cu un singur punct și -1 la golaveraj după primele două jocuri, acest meci fiind ultima șansă la optimi pentru Zlatan și compania. Debutul a fost unul promițător, 1-1 cu Irlanda, însă a urmat meciul cu Italia, în care Suedia a fost la două minute distanță de al doilea punct.

Eder însă le-a adus înfrângerea acestora, cu un gol în minutul 88. Interesant este faptul că Suedia nu a tras pe poartă în cele două jocuri de până acum.

Trebuie spus că, înainte de această partidă, Zlatan Ibrahimovic tocmai și-a anunțat retragerea de la echipa națională. Starul suedez a ajuns la 34 de ani și consideră că trebuie să le facă loc altor jucători mult mai tineri. În eventualitatea unui meci bun, care le-ar aduce victoria, Suedia ar merge în optimi.

Și pentru Belgia este un meci crucial, dar diavolii roșii mai au și varianta unui egal azi. Belgia este pe locul secund în acest moment, cu 3 puncte și un golaveraj de 3-2. Hazard și compania au debutat nefericit la acest EURO, cu o înfrângere, 0-2 în fața Italiei, dar și-au luat revanșa cu vârf și îndesat în precedenta dispută, când au învins-o pe Irlanda la scor de forfait, 3-0.

Elevii lui Wilmots au nevoie de un singur punct pentru a trece în optimi, dar nu o să le fie foarte ușor, deoarece întâlnesc o echipă care ar putea trece peste Belgia în clasament în cazul unui succes.

Absenţi

Suedia nu are probleme de lot, dar la belgieni, Dembele și Carrasco se pare că sunt incerți și nu se știe dacă vor evolua.

Echipe probabile 

Suedia: Isaksson- Lindelöf, Johansson, Granqvist, Olsson- Larsson, Ekdal, Källström, Forsberg- Berg, Ibrahimović.

Belgia: Courtois- Meunier, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen- Witsel, Nainggolan- Mertens, De Bruyne, Hazard- Lukaku.

Predicție 

Ambele echipe marchează la cota minimă 2.00 și miză 4% din bankroll.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.