Italia vs Irlanda, 22 iunie 2016, Grupa E EURO 2016

0

Începând cu ora 22:00, miercuri seară Italia și Irlanda se duelează pe Stade Pierre Mauroy din Lille, în cadrul grupei E de la EURO, meci important doar pentru Irlanda, care mai speră la calificare.

Italia face un european foarte bun, reușind să câștige grupa numai după două meciuri, asigurându-și astfel prezența în optimile competiției, acolo unde va da piept însă cu Spania, actuala campioană europeană.

Băieții lui Conte au învins 2-0 Belgia și apoi 1-0 Suedia, neluând gol până acum și dovedind multă exactitate în apărare.

Pentru naționala pregătită de Antonio Conte, această partidă nu are nicio miză, însă în ciuda acestui lucru selecționerul a declarat că obiectivul echipei este fără îndoială victoria.

Irlanda a început acest campionat european ca “favorita” la ocuparea ultimei poztitii în grupa E, acolo unde se și află în acest moment, câștigând doar un singur punct după două partide.

În această seară, irlandezii au ocazia să treacă de faza grupelor, însă doar în cazul unei victorii, ceea ce nu va fi ușor, mai ales la cum a jucat Italia până acum.

Elevii lui O Neill au pierdut clar meciul trecut cu Belgia, rămânând de văzut dacă își pot reface repede moralul.

Luând în considerare forma celor două echipe, Italia pare clar favorită, câștigând ultimele patru meciuri, în timp ce Irlanda este fără victorie în ultimele cinci partide.

Absenţi

Niciunul dintre antrenori nu are probleme de lot pentru această partidă. 

Echipe probabile 

Italia: Sirigu – De Sciglio, Barzagli, Ogbonna, Darmian – Bernardeschi, Thiago Motta, Sturaro, El Shaarawy – Zaza, Immobile.

Irlanda: Randolph – Coleman, O’Shea, Duffy, Brady – Hendrick, Whelan, Quinn, Hoolahan – Murphy, Long.

Predicție 

Maxim 1 gol în meci la cota minimă 2.25 și miză 4% din bankroll. 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.