Anglia vs Islanda, 27 iunie 2016, optimi de finală, EURO 2016

0

În această seară de la ora 22:00 are loc ultimul meci din cadrul optimilor de finală ale campionatului european, între Anglia și Islanda, meci care poate oferi o mare surpriză.

Anglia este văzută de mulți ca una dintre favoritele la câștigarea trofeului, însă rămâne de văzut dacă acest lucru se va înfăptui, ținând cont de rezultatele înregistrate în faza grupelor.

Trupa lui Hodgson a început cu un egal în fața Rusiei, 1-1, a continuat cu victoria în fața galezilor, 2-1, gol Sturridge în ultima secundă, pentru a termina grupa cu un alt egal, 0-0 în fața Slovaciei.

Ei au terminat pe 2 sub Țara Galilor, de aceea au ca adversar locul 2 din Grupa F, Islanda.

O Islanda care a încântat și a surprins pe toată lumea, fiind neînvinsă până acum la EURO. A început tot cu un egal, 1-1 cu Portugalia, a remizat apoi și cu Ungaria, tot 1-1, pentru a câștiga în minutul 94 fabulos în fața Austriei, 2-1, obținând o calificare miraculoasă în optimi la prima participare la un turneu final.

În cazul unei victorii în această seară, naționala pregătită de Roy Hodgson va da piept în sferturi cu Franța, care a izbutit să treacă de Irlanda.

Islanda deja și-a atins obiectivul prin calificarea la această competiție, însă jucătorii micuței naționale au izbutit să producă surpriza, având ambiția necesară pentru a reuși să treacă de faza grupelor.

Cele două s-au întâlnit de două ori în istorie, remizand în primul duel, Anglia câștigând cu 6-1 în cea de-a doua dispută.

Absenţi

Harry Kane și Raheem Sterling sunt singurii incerți ai englezilor din punct de vedere medical.

Islanda nu are probleme de lot pentru acest joc.

Echipe probabile 

Anglia: Hart – Walker, Smalling, Cahill, Rose – Dier, Rooney, Alli – Sturridge, Kane, Vardy.

Islanda: Halldórsson – Sævarsson, Árnason, Sigurdsson, Skúlason – Gudmundsson, Gunnarsson, Sigurdsson, Bjarnason – Bödvarsson, Sigthórsson.

Predicție 

Islanda va marca cel puțin un gol la cota 2.00 și 5% miză din Bankroll. 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.