Sorana Cîrstea vs Petra Kvitova, 28 iunie 2016, Wimbledon

0

Sorana Cîrstea va da piept cu dubla câștigatoare de la Wimbledon, Petra Kvitova, locul 10 WTA, în primul tur al celui de-al treilea turneu de Mare Șlem al anului.

Cîrstea este într-o revenire de formă de câteva luni. Ajunsă la 26 de ani, Sorana încearcă să-și repună pe picioare cariera. Cu sfert de finală făcut la Madrid sau cu o semifinală la Rio, românca a revenit în top 100 WTA.

Pe iarbă, a jucat la Mallorca (SPA) și a făcut-o foarte bine. A ajuns până în sferturi de finală, venind din calificări, pierzând cu Jelena Jankovici. A încercat apoi să joace și la Eastbourne (GBR), dar a abandonat în primul tur.

Kvitova a căzut până pe locul 10 în clasamentul fetelor. Sezonul acesta a bifat o singură semifinală, și aceea la Stuttgart (GER), pierdută cu Angelique Kerber (GER). Petra are 17 titluri în carieră, dintre care două de Mare Șlem. Amândouă venite la Wimbledon, în 2011 și 2014.

Anul trecut, cehoaica în vârstă de 26 de ani a pierdut în turul III, în față lui Jankovic (SRB).

Sezonul 2016 de iarbă a fost modest până acum, cu infrângeri în tururile secunde la Birmingham și Eastbourne în față unor jucătoare clar mai slabe, Ostapenko (LAT) și Konta (GBR).

Cele două s-au întâlnit de 6 ori până acum, 4-2 conducând jucătoarea din Cehia, ultima victorie a româncei venind la Toronto în 2013, 2-1 la seturi.

Predicție 

2.10 este cota ca Sorana să câștige minim 1 set.

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Foto: globalsports.ro

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.