Marius Copil vs Lucas Pouille, 28 iunie 2016, Wimbledon

0

Aflat în premieră pe tabloul principal de la Wimbledon, Marius Copil va da marți piept în primul tur din Anglia cu francezul Lucas Pouille.

Copil se află pe locul 174 în lume și a trecut 3 tururi de calificări pentru a ajunge aici. Cu un serviciu bun și o dreaptă puternică, Marius este un adversar redutabil, la un anumit nivel și pe anumite suprafețe, iarba fiind una dintre ele.

La 25 de ani, Copil nu a intrat pe tablou în 2016 nici la Australian Open, nici la Roland Garros. Totuși, la ultimul turneu pe iarbă disputat, a făcut o finală, la challengerul de la Surbiton.

Românul pare în formă deci, după ce a trecut în calificări de Wu (CHN), De Schepper (FRA) și Fabbiano (ITA), fără să piardă vreun set.

Pouille este un francez clasat pe locul 29 ATP. E tânăr, are doar 22 de ani, și a izbutit un salt uriaș în ultima vreme. A făcut finală la turneul ATP de la București în aprilie, pierdută la Fernando Verdasco.

Pe iarbă, Lucas nu pare să se descurce extraordinar, deși deține un serviciu bun și un joc rapid, bazat pe un forehand bine plasat și urcări la fileu.

A fost eliminat în primul tur atât la Sttugart (GER), cât și la Halle (GER). A mai jucat un meci la demonstrativul de la Boodles (GBR), pierdut cu Troicki (SRB).

Cei doi se află la prima întâlnire directă.

Predicție 

2.20 este o cotă interesantă ca Marius Copil să câștige la o diferență de minim 2 seturi.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Foto: globalsports.ro

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.