Polonia vs Portugalia, 30 iunie 2016, sferturi de finală, EURO 2016

0

Polonia și Portugalia se vor întâlni în primul sfert de finală de la EURO, joi seară de la ora 22, meci programat pe Stade Velodrome din Marseille.

Partidă opune două trupe interesante, cu gânduri mari de finală aici la EURO, având în vedere că sunt pe un tablou fără marii granzi ai Bătrânului Continent.

Trebuie spus neapărat faptul că Portugalia a ajuns aici cu o performanță rară, nu neapărat pozitivă, și anume cu 4 egaluri la rând, 3 în grupe și unul în optimi, acel meci fiind terminat abia după 120 de minute, scor 1-0 cu Croația.

Polonia a trecut la limită de Elveția în optimi, la penaltyuri, scor 6-5, după 1-1 în 120 de minute. Trupa lui Lewandowski speră acum să facă pasul spre semifinale, mai ales că Portugalia nu a impresionat la acest turneu final. Jucătorii au un moral bun, pentru că nu se așteptau la începutul lui Euro 2016 să ajungă pană în sferturi.

Robert Lewandowski, vedeta polonezilor, nu a marcat niciun gol în cele 4 meciuri jucate la Euro 2016 (a transformat un penalty cu Elveția totuși).

Fată de meciul cu Elveția va reveni după o suspendare Bartosz Kapustka. Mijlocașul dreapta a lui Cracovia Kraków a stat un meci, după ce a fost avertizat Irlanda de Nord și Ucraina.

În ce îi privește pe lusitani, ei au avut prestații modeste în grupa F, clasându-se pe locul 3, după 1-1 cu Islanda (Nani 32 – Birkir Bjarnason 50), 0-0 cu Austria și 3-3 cu Ungaria (Nani 42, Cristiano Ronaldo 50, 63 – Zoltán Gera 19, Balázs Dzsudzsák 47, 55). Portughezii au ajuns pană în sferturi, dar nu au demonstrat pană acum că au meritat acest lucru.  Polonia a ieșit pe 2 dintr-o grupă C cu Germania, Irlanda de Nord și Ucraina, în care au învins Irlanda cu 1-0, Ucraina cu 1-0 și au remizat cu nemții, 0-0.

Cristiano Ronaldo nu a strălucit la acest turneu final, dar poate să o facă acum, să ajungă în semifinale și chiar să lupte pentru titlul de golgheter.

Portugalia are 4 egaluri consecutive în meciurile de la Euro 2016 (a câștigat în prelungiri cu Croația).

“Seleçao” a pierdut ultimul meci pe 02.06.2016, 0-1 cu Anglia, iar Polonia pierdea ultima partidă într-un amical cu Olanda, un 0-1 pe 1 iunie.

Mai trebuie adăugat și că toate meciurile polonezilor de la Euro 2016 au fost de sub 2,5 goluri.

Absenţi

Selecționerul Adam Nawałka are tot lotul la dispoziție, cu excepția portarului Wojciech Szczęsny, care este accidentat.

Portughezii nu au accidentați sau suspendați pentru întâlnirea cu leșii.

Echipe probabile 

Polonia: Fabiański – Piszczek, Glik, Pazdan, Jędrzejczyk – Błaszczykowski, Krychowiak, Mączyński, Kapustka – Lewandowski, Milik.

Portugalia: Rui Patrício – Cédric Soares, Ricardo Carvalho, Pepe, Guerreiro – João Mário, William Carvalho, Adrien Silva, André Gomes – Cristiano Ronaldo, Nani.

Predicție 

Nu este exclus un nou rezultat de egalitate după 90 de minute, ar fi al 5-lea din 5 meciuri pentru Portugalia la acest Euro. Aceasta este și părerea bookmakerilor, care au scăzut cota așa că recomandăm X la cota minimă 3.00 și miză 3% din bankroll. 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.