Samantha Stosur vs Sabine Lisicki, 30 iunie 2016, Wimbledon

0

Joi la prânz în turul II de la Wimbledon avem programat un meci mai mult decât interesant. Este vorba despre o partidă de pe tabloul feminin, între Sam Stosur și Sabine Lisicki, a doua fiind o fostă finalistă de pe iarba londoneză.

Stosur a ajuns la 32 de ani, dar veterana din Australia încă se menține la un nivel înalt, locul 16 în clasamentul fetelor. Fostă câștigatoare de US Open, Stosur este cea care a eliminat-o de la Roland Garros pe Simona Halep, în faza optimilor.

Cu opt titluri în carieră, Samantha se poate declara puțin dezamăgită de prima ei jumătate de sezon, dar apoi a urmat o finală la Praga pierdută la Safarova și mai apoi 2 semifinale, la Madrid și Roland Garros.

Pe iarbă, la Eastbourne (GBR), cu o săptămână în urmă, a fost scoasă încă de la primul meci, de Wozniacki (DEN).

Lisicki este o fostă finalistă aici la Wimbledon, în 2013. Atunci, Sabine se înclina în fața lui Marion Bartoli, în două seturi. Sabine ocupă acum un loc dezamăgitor în clasamentul WTA, 81.

Are patru titluri cucerite în carieră, cu ultimul venind în 2014, la Hong Kong, pe hard. În anul 2016, Lisicki n-a izbutit să câștige mai mult de două meciuri la rând, de unde și această cădere a ei în clasament.

Pe iarbă, a jucat la Mallorca (SPA), acolo unde, evident, Sabine a fost eliminată în turul secund. Duque Marino (COL) a învins-o pe nemțoaică, scor 6-1, 3-6, 4-6.

În primul tur, Lisicki a trecut de Rogers din SUA, scor 6-1, 6-3, în timp ce Stosur a dispus de Linette, Polonia, scor 7-5, 6-3.

Predicție 

Vedem la acest meci o partidă de 3 seturi, cu multe game-uri disputate. Recomandăm deci un pariu de peste 22,5 game-uri în meci la cota minimă 2.00. 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Foto: weltsport.net

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.