Țara Galilor vs Belgia, 1 iulie 2016, sferturi de finală, EURO 2016

0

Țara Galilor dă piept cu Belgia în al doilea meci din sferturile de finală de la EURO, o partidă care va avea loc pe Stade Pierre-Mauroy din Lille.

Țara Galilor a fost mai bună în meciul din optimi cu Irlanda de Nord, disputat la Paris, câștigând cu scorul de 1-0 (Gareth Mcauley 75 autogol). Astfel, “dragonii” s-au calificat în sferturile de finală, după ce au avut evoluții bune și în Grupa B, unde au câștigat 2-1 cu Slovacia și 3-0 cu Rusia, pierzând doar cu Anglia, 1-2.

Este o calificare istorică în sferturi la prima participare la un European, iar visul poate continua cu un meci mare făcut în fața Belgiei.

În ultimele trei meciuri directe, toate oficiale, Țara Galilor nu a pierdut cu Belgia astfel că jucătorii lui Chris Coleman nu au de ce să se teamă de “diavolii rosii”.

Ultimele 4 rezultate între Țara Galilor și Belgia au fost de sub 2,5 goluri. Galezii sunt neînvinși în ultimele 3 confruntări cu belgienii, iar “The Dragons” nu au primit gol în ultimele 2 meciuri de la Euro 2016.

Belgia a eliminat fără probleme Ungaria de la Euro 2016, într-un meci disputat în optimi la Toulouse, scor 4-0 (Toby Alderweireld 10, Michy Batshuayi 78, Eden Hazard 80 și Yannick Carrasco 90+1). În grupe, ei au pierdut doar cu Italia, 0-2, câștigând clar apoi cu Suedia și Irlanda, 1-0 și 3-0.

Pană acum Belgia a obținut la Campionatul European un loc 3 în 1972. Trebuie spus că la CM 2014 din Brazilia, reprezentativa Belgiei era foarte bine cotată, dar s-a oprit în sferturile de finală, fiind eliminată de Argentina.

“Les Diables Rouges” nu au primit gol în ultimele 3 meciuri de la Euro 2016, chiar dacă fundașii Vincent Kompany, Dedryck Boyata, Björn Engels și Nicolas Lombaerts au rămas acasă, fiind accidentați.

Absenţi

Selecționerul Chris Coleman nu are jucători accidentați sau suspendați pentru meciul cu belgienii.

Stoperul lui FC Barcelona, Thomas Vermaelen, nu va putea juca pentru belgieni, fiind suspendat, după ce a primit cartonaș galben în meciurile cu Irlanda și Ungaria. La capitolul accidentați, îl trecem doar pe Vertonghen.

Echipe probabile 

Țara Galilor: Hennessey – Chester, Williams, Davies – Gunter, Allen, Ledley, Ramsey, Taylor – Bale – Vokes.

Belgia: Courtois – Meunier, Alderweireld, Denayer, Ciman – Witsel, Nainggolan – Mertens, Bruyne, Hazard – Lukaku.

Predicție 

Recomandăm cota minimă 2.20 pentru ambele echipe marchează cu miză de 5% din bankroll.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.