Thomas Berdych vs Benjamin Becker, 1 iulie 2016, Wimbledon

0

Thomas Berdych și Benjamin Becker se întâlnesc în turul secund al turnelui de Grand Slam de la Wimbledon. Partida va avea loc vineri la prânz, dacă ploile nu vor mai strica din nou planurile organizatorilor.

Berdych a venit la acest turneu după un singur meci de pregătire pe iarbă, cel de la Halle unde a fost învins în turul secund de Marcos Baghdatis, în minim de seturi.

În prima fază la Londra, Tomas a trecut în primul tur de croatul Ivan Dodig, cu scorul de 3-1 la seturi, într-o partidă care a fost întreruptă de ploaie și reluată cu o zi mai târziu.

De celalata parte, Becker a jucat mult mai multe meciuri de pregătire ianinte de Wimbledon, însă la turneele importante (Halle și Nottingham), nu a reușit să treacă de faza 8-imilor de finală. În primul tur al acestui Grand Slam, Benjamin a trecut fără emoții mari de Facundo Bagnis din Argentina, scor 3-0.

Favorit clar al acestei partide, cehul Berdych, nu ar trebui să stea prea mult pe teren cu germanul, care nu are deloc experiența cehului, finalist acum 6 ani pe iarbă londoneză.

Cei doi s-au întâlnit de 6 ori în carieră, Berdych câștigând de 5 ori, Becker triumfând doar la Bangkok în 2007, 2-1 la seturi atunci.

Predicție 

Recomandăm la acest joc un pariu în care îl vedem pe Thomas Berdych câștigător la handicap -2,5 seturi, cota minimă fiind de 1.70. 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Foto: ubitennis.com

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.