Stan Wawrinka vs Juan Martin del Potro, 1 iulie 2016, Wimbledon

0

Cel mai interesant meci din turul secund de la Wimbledon, de pe tabloul băieților are loc între doi tenismeni cu nume, experimentați și cu lovituri puternice, pe numele lor Stan Wawrinka și Juan Martin del Potro.

Del Potro se află pe locul 165 ATP, evident o poziție nedemnă pentru un jucător de o asemenea valoare. La 27 de ani, Juan Martin mai are timp să-și revină la forma din trecut. Câștigătorul US Open 2009, argentinianul s-a luptat multă vreme cu o accidentare gravă la încheietura mâinii stângi.

În 2016 are o semifinală la Delray Beach. Pe iarbă, a jucat și la Stuttgart (GER), și la Londra. Dacă în capitala Angliei a ieșit încă din primul tur, în Germania Juan Martin a bifat o semifinală. A mai disputat și un joc demonstrativ la Boodles, câștigat contra lui Coric (CRO).

La Wimbly, Del Potro l-a învins pe Robert (FRA), scor 6-1, 7-5, 6-0, în prima fază.

Wawrinka a cucerit în acest an 3 trofee, Chennai, Dubai și Geneva, dar parcă anul acesta a fost mai slab ca precedentele, în care a bifat 2 trofee de Grand Slam.

Turneul de la Queens din capitala Angliei a fost singurul pe iarbă la care Stan a paricipat. A pierdut cu Verdasco în primul tur, scor 2-6, 6-7. Prima partidă la Wimbledon n-a fost foarte complicată, contra tânărului american Fritz, dar Stan a pierdut și aici set. S-a terminat 7-6, 6-1, 6-7, 6-4.

3-2 conduce Del Potro la întâlniri directe, dar ultimul joc a avut loc în 2012. Stan a câștigat singura partidă disputată pe iarbă, în 2009, tot la Wimbledon.

Predicție 

Recomandăm un pariu de peste 41,5 game-uri în meci la o cotă minimă de 1.90. 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Foto: ubitennis.com

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.