Germania vs Italia, 2 iulie 2016, sferturi de finală, EURO 2016

0

Germania – Italia, sfertul de finală de sâmbătă de la Bordeaux (22,00, ora României), de la EURO 2016, poate fi oricând o finală de Cupă Mondială sau de Campionat European de fotbal.

Germania este campioana mondială en titre, în timp ce Italia este vicecampioana europeană.

Germania, care nu a primit gol la EURO 2016, nu a câștigat niciuna din cele opt confruntări cu Italia la turnee finale, dar este încrezătoare că poate pune capăt acestei serii negre. Între cele opt eșecuri se numără o finală și două semifinale de Cupă Mondială, precum și semifinala EURO 2012.

Italia, care nu era creditată cu prea multe șanse la turneul din Franța, a reușit să surprindă prin jocul său solid și prin eternul său pragmatism, învingând cu 2-0 talentata formație a Belgiei în grupă și apoi campioana europeană en titre Spania, cu 2-0, în optimi.

O parte importantă a succesului echipei Italiei constă în apărarea formată din Giorgio Chiellini, Andrea Barzagli și Leonardo Bonucci, toți trei de la Juventus.

Italia are și avantajul meciurilor directe, cu 15 victorii, față de 8 ale germanilor, și 10 egaluri, golaverajul fiind de 49-40.

Totuși, Germania a câștigat ultimul duel, unul amical, pe 30 martie, la Munchen, cu 4-1, primul său succes în fața Italiei de la amicalul câștigat în iunie 1995, la Zurich (2-0).

Italia (7 victorii, 3 egaluri) este una dintre cele patru echipe neînvinse în preliminariile EURO 2016, alături de Anglia, Austria și România.

Meciul va fi arbitrat de ungurul Viktor Kassai, care a condus la EURO 2016 și meciul de deschidere, Franța — România (2-1).

Absenţi

Selecționerul Nationalmannschaft, Joachim Loew, va avea întreg lotul la dispoziție, după ce l-a recuperat pe fundașul Jonas Hector, în urma unei răceli, și pe căpitanul Bastian Schweinsteiger, care venea după o accidentare de durată.

De partea cealaltă, Antonio Conte nu îl va avea în mod sigur pe Thiago Motta (suspendat), dar probabil nici pe Daniele De Rossi, accidentat la o coapsă.

Echipe probabile 

Germania: Neuer — Kimmich, J. Boateng, Hummels, Hoewedes — Kroos, Khedira — T. Muller, Ozil, Draxler — Gomez.

Italia: Buffon — Barzagli, Bonucci, Chiellini — Florenzi, Sturaro, Parolo, Giaccherini, De Sciglio — Pelle, Eder.

Predicție 

Germania nu pierde și maxim 2 goluri înscrise în meci în timpul regulamentar la cota minimă 1.90 și 5% miză din Bankroll. 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.