Simona Halep vs Kiki Bertens, 2 iulie 2016, Wimbledon

0

Simona Halep joacă în turul III la Wimbledon cu Kiki Bertens din Olanda, o adversară grea, care a pus probleme multor tenismene cu nume la ultimul Roland Garros.

Partida ar trebui să înceapă la ora 18.30, dar să vedem dacă ploaia va permite acest lucru.

În primul tur la Wimbledon, Simona a trecut lejer de Schmiedlova (SVK), scor 6-4, 6-1. Trebuie însă să ținem cont că victoriile slovacei din acest an pot fi numărate pe degetele de la o singură mână.

Simona n-a părăsit competiția nici după cel de-al doilea meci, după ce a învins-o pe Schiavone (ITA) chiar mai ușor decât se așteptau mulți, scor 6-1, 6-1.

Bertens este o olandeză în vârstă de 24 de ani, clasată pe locul 28 WTA. Kiki a avut un sezon impresionant până acum, ținând cont că la multe turnee a fost nevoită să joace calificări. A început cu un sfert de finală la Hobart (AUS) și a terminat cu un titlu la Nurnberg (GER), jucând două tururi de calificare, și o semifinală la Roland Garros, acolo unde a pierdut la Serena Williams, după ce a avut mingi de set în prima manșă.

De remarcat că la Paris a eliminat-o în primul tur pe Angelique Kerber.

Kiki a făcut două meciuri bune în primele două tururi pe iarba londoneză. A dispus de Ostapenko (LAT), scor 6-3, 6-2, pentru ca mai apoi s-o învingă pe nemțoaica Barthel, scor 6-4, 6-4. Este pentru prima oară când Bertens ajunge în turul III la Wimbledon.

În singura lor întâlnire directă, în 2012, la Fes (MAR), pe zgură, Bertens o învingea pe Simona, scor 2-0 la seturi.

Predicție 

Recomandăm un 2-0 la seturi pentru Simona Halep la o cotă minimă de 2.00. 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Foto: foxsportsasia.com

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.