Lucas Pouille vs Juan Martin del Potro, 2 iulie 2016, Wimbledon

0

Astăzi, de la ora 15:30, avem programată partida dintre Lucas Pouille și Juan Martin Del Potro, pe tabloul masculin de la Wimbledon.

Meciul contează pentru runda a III-a a competiției și vine după o partidă fabuloasă făcută de argentinian chiar vineri, cu Stan Wawrinka.

În primul tur la Wimbledon, Del Potro l-a învins pe Robert (FRA), scor 6-1, 7-5, 6-0. Apoi a urmat șocul din turul doi, cu Stan Wawrinka. Del Potro a câștigat, evident, partida, scor 3-6, 6-3, 7-6, 6-3, realizând marea surpriză în fața locului 4 ATP.

Pouille este un francez clasat pe locul 29 ATP. E tânăr, 22 de ani, și a izbutit un salt uriaș în ultima vreme. Totuși, la ultimele patru turnee de Mare Șlem la care a participat, Lucas n-a trecut de turul secund.

În primul tur la Wimbly, a trecut de Marius Copil, scor 6-4, 4-6, 6-4, 6-1, după ce Lucas a profitat de momentele de slăbiciune ale românului la sfârșitul seturilor 1 și 3. În runda secundă, Pouille a întâlnit un tenismen talentat, dar la fel de fragil emoțional, Donald Young. Solid la serviciu, tenismenul din Hexagon a învins cu 6-4, 6-3, 6-3.

Del Potro se află pe locul 165 ATP, evident o poziție nedemnă pentru un jucător de o asemenea valoare, valoare care i-a adus și US Open-ul în 2009.

Pentru cei doi este prima întâlnire directă din carieră.

Predicție 

Recomandăm un pariu atractiv de peste 3,5 seturi în acest meci la o cotă minimă de 1.90. 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Foto: independent.co.uk

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.