Flash Tips: Recomandările zilei de sâmbătă, într-un singur articol!

0

E o zi aglomerată în Europa, cu mult fotbal în campionatele importante ale Europei. Țintim din nou profit, după o zi de vineri aproape perfectă.

Las Palmas vs. Atletico Madrid, La Liga

Semifinalista Champions League, Atletico Madrid încearcă să își păstreze ultima treaptă a podiumul pentru acest final de sezon. Chiar dacă vine după o înfrângere etapa trecută cu Villarreal, scor 0-1, Trupa lui Diego ’’Cholo’’ Simeone este pe o pantă ascendentă și favorită să obțină cele 3 puncte în acest meci.

Atletico dovedește și în acest sezon că, ’’Cholo’’ este un as al defensivei. Ofensiva oaspeților condusă de Griezmann este și ea de nivel înalt. Atletico a modificat tabela în 18 din ultimele 20 de meciuri. În acest an calendaristic Atletico este neînvinsă pe teren străin. Și în acest sezon madrilenii ne arată că sunt o echipă bine pregătită fizic. Intervalul minutelor 76-90 este cel mai prolific pentru Atletico deoarece a marcat peste 26% din goluri în această perioadă.

Biletul Etapei din acest weekend de cota 58+ va fi trimis DOAR PE MAIL tuturor celor înscriși în lista noastră de email, ABSOLUT GRATUIT, sâmbătă între orele 14.00 și 15.00. Dacă te interesează astfel de bilete, înscrie-te aici și îl vei primi direct pe mail!

Las Palmas nu mai are niciun fel de grijă pe acest final de sezon, este scăpată de orice fel de emoție în privința retrogradării. În ultimele etape Las Palmas este într-o cădere continuă. Cu doar o victorie în ultimele 6 partide gazdele, traversează o formă de moment foarte slabă. La începutul acestui an Atletico a învins pe acest teren chiar oaspeții de astăzi cu scorul de 2-0.

Pronostic: 2
Cotă: 1.72 – disponibilă în oferta Betfair Sportsbook (fă-ți cont aici)
Miză: 4/10

Obține GRATUIT toolbox-ul Puterea Cotelor, un masterclass cu 7 strategii de trading pe fotbal unicat în România. Deschide un cont nou de jucător la Betfair folosind acest link, trimite-ne un mail, iar noi îți vom acorda cadoul în valoare de 245 de Ron

Real Madrid vs. Valencia, La Liga

Dacă în trecut cele două echipe erau în luptă pentru titlu, astăzi doar Real se mai luptă pentru coroană în Primera. Acest meci ne-a obișnuit în ultimele sezoane cu goluri multe, iar întâlnirea de astăzi ar trebui să fie în nota obișnuită. În ciuda înfrângerii din El Clasico, Real râmăne foarte puternică pe Bernabeu și are nevoie de cele 3 puncte pentru a continua lupta cu Barcelona.

Real Madrid își dovedește forța ofensivă meci de meci. Realul marchează multe goluri dar și primește multe. În ultimele 15 meciuri ale Realului, doar unul, a fost în care nu au marcat ambele echipe. Înainte de înfrângerea din El Clasico Real a avut 9 partide fără înfrângere pe Bernabeu. În 5 din ultimele 6 meciuri disputate pe Bernabeu au înscris ambele echipe. Pentru madrileni Pepe și Bale sunt din nou absenți.

Liliecii au dezamăgit din nou în acest sezon, deoarece este unul mult sub așteptările tuturor.  Valencia vine după 2 înfrângeri în ultimele 2 etape. Oaspeții au 3 meciuri fără victorie. Defensiva a fost marea problemă a Valenciei în acest sezon. În 4 dintre ultimele 5 meciuri Valencia a primit  minim un gol pe meci.  În deplasare ei se descurcă foarte rău. Liliecii vin după ce în ultimele 7 meciuri disputate pe teren străin au obținut doar un succes.

Pronostic: 1 & ambele marchează
Cotă: 1.85 – disponibilă în oferta Betfair Sportsbook (fă-ți cont aici)
Miză: 5/10

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Borussia Dortmund vs. FC Koln, Bundesliga

Dortmund se află în luptă cu Hoffenheim pentru ultima treaptă a podiumului care asigură calificarea în grupele Ligii Campionilor.  Celor de la Koln le este greu să mai spere la un loc de Europa în urma ultimelor rezultate.

Borussia Dortmund este neînvinsă pe teren propriu în Bundesliga de 35 de meciuri, un record pentru club. În ultimele 21 de meciuri de campionat elevii lui Tuchel au înscris de fiecare dată. Galben-negrii vin după o victorie mare în Cupa Germaniei la mijlocul săptămânii în fața echipei Bayern Munchen, scor 3-2. În ultimele 4 etape Dortmund a obținut 3 victorii. Privind forma echipelor Borussia este favorită la victorie.

Țapii au câștigat un singur punct în ultimele 3 meciuri și sunt pe cale să rateze cupele europene pentru acest sezon. În ultimele 7 meciuri de campionat Koln a marcat minim un gol în fiecare dintre acestea.  Jojic și Rausch sunt cele mai importante absențe ale țapilor. În fruntea listei pentru Dortmund este Schurrle, Sahin, Gotze, Bartra, dar gazdele vor avea avantajul ’’zidului galben’’

Pronostic: 1 & ambele marchează
Cotă: 2.50 – disponibilă în oferta Betfair Sportsbook (fă-ți cont aici)
Miză: 4/10

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Wolfsburg vs. Bayern Munchen, Bundesliga

După ce au fost eliminați din Cupa Germaniei și din Liga Campionilor, cei de la Bayern Munchen au rămas cu un singur obiectiv tangibil, anume câștigarea Bundesligii. Bavarezii au 8 puncte avans față de revelația Leizpig, cu patru runde înainte de finalul competiției. Acesta este meciul-vedetă al rundei, sâmbătă seară, de la ora 19.30.

Lipsește Neuer, însă lupii au mai multe absențe, dacă îi numărăm pe Bruma, Ntep și Rodriguez. Wolfsburg nu este scutită de grijile evitării retrogradării, locul 14, cu 33 de puncte, fiind la o singură lungime de baraj și la 4 de un loc direct retrogradant,.

Bayern are 5 victorii consecutive în întâlnirile directe, iar în ultimele 3 meciuri Wolfsburg nu a marcat în poarta bavareză.

Pronostic: Wolfsburg +1.5 HA
Cotă: 1.80 – disponibilă în oferta Unibet (fă-ți cont aici)
Miză: 4/10

Rangers vs. Celtic, Premiership

Ibrox Park îmbracă haine de gală sâmbătă la amiază, de la ora 14.00, atunci când în campionatul scoțian de fotbal are loc cel mai vechi derby din lume, cel dintre Glasgow și Celtic.

Acesta este un derby de tradiție care excede miza punctelor puse în joc. Partida este importantă doar pentru gazde, din perspectiva campionatului, deoarece Celtic este matematic campioană încă dinainte de intrarea în play-off, iar Glasgow, nou promovată, luptă pentru locul secund.

Celtic a învins până acum, în actualul sezon, de patru ori pe marea rivală. Victoriile s-au consemnat de două ori în campionat, în primele tururi, în Cupa Ligii, și, recent, în semifinalele Cupei Scoției, când Celtic a câștigat cu 2-0. Glasgow a smuls un punct chiar în fieff-ul oponentei, în turul al treilea al campionatului.

De la Celtic lipsesc Rodgers și de Vrijes, iar oaspeții au acum obiectiv de a face tripla, câștigarea Cupei Scoției fiind mai importantă decât miza de onoare a derby-ului.

Pronostic: 1X
Cotă: 2.28 – disponibilă în oferta Betfair Exchange (fă-ți cont aici)
Miză: 3/10

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la Fortuna prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

Southampton vs. Hull, Premier League

Hull merge la Southampton, unde nu a mai câștigat din 1951! Southampton, fără obiectiv în finalul de sezon, a fost învinsă marți de Chelsea cu 4-2, dar evoluția lor a fost bună. Acasă au două victorii în ultimele 7 meciuri și au înscris doar 17 goluri-singurele mai slabe la acest capitol sunt Sunderland și Middlesbrough.

Hull a pierdut în 14 din ultimele 15 deplasări, reușind doar un egal. Meciul crucial pentru „tigri” va avea loc, însă, etapa viitoare, când vor primi vizita retrogradatei Sunderland.

Pronostic: 1 & peste 1.5 goluri
Cotă: 1.85 – disponibilă în oferta Betfair Sportsbook (fă-ți cont aici)
Miză: 4/10

WBA vs. Leicester, Premier League

Craig Shakespeare vine ca adversar la WBA, echipă pentru care a jucat trei sezoane și a fost timp de 9 ani în staff, având chiar un meci ca antrenor principal, într-un scurt interimat în 2006.

Va fi meciul cu numărul 100 între WBA și Leicester, și va rămâne în istorie că ultimul meci arbitrat de Mark Clattenburg în Premier League.

West Brom are trei înfrângeri consecutive și nu a înscris de 4 etape. Nu au avut niciodată în istorie 5 meciuri la rând fără gol marcat. Leicester are nevoie de o victorie pentru a fi siguri de evitarea retrogradării, dar au câștigat doar un meci în deplasare în Premier League. Înfrângerea de miercuri, 1-0 la Arsenal, a fost prima de campionat în care Leicester nu a înscris sub conducerea lui Shakespeare.

Pronostic: ambele marchează
Cotă: 1.83 – disponibilă în oferta Betfair Exchange (fă-ți cont aici)
Miză: 5/10

FC Viitorul vs. Astra Giurgiu, Liga 1

Cu două puncte în ultimele patru etape, Viitorul nu mai este atât de sigură de prezența pe podium la finalul sezonului. Constănțenii, deși la trei puncte de FCSB, mai au doar două puncte peste Dinamo și CFR Cluj, iar ultimul meci nu a fost tocmai reușit, deși s-a terminat 1-1 chiar pe terenul liderului.

Astra în schimb pare a avea o miză clară în acest final de sezon: câștigarea Cupei României. Primul pas a fost făcut la mijlocul săptămânii, când băieții lui Marius Șumudică au trecut de Timișoara cu 4-1 în turul semifinalei, într-o partidă de pe teren propriu.

După ce Nedelcu s-a accidentat cu Dinamo, Gică Hagi l-a pierdut și pe Hodorogea, tot din probleme medicale, în meciul cu FCSB. În schimb, Șumudică nu se va baza pe Junior Morais, suspendat.

Pronostic: 1
Cotă: 1.80 – disponibilă în oferta Betfair Exchange (fă-ți cont aici)
Miză: 4/10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.