Biletul Zilei: cota 4.19 pentru sâmbătă din două meciuri

0

Câștigul obținut ieri la Biletul Zilei de cota 3.01 a adus puncte importante de profit exact când aveam mai mare nevoie, pe final de lună.

Varianta propusă astăzi de echipa noastră conține 2 evenimente cotate destul de bine și cărora le estimăm șanse de reușită mai mari decât o exprimă valoarea cotelor individuale primite!

Borussia Dortmund este neînvinsă pe teren propriu în Bundesliga de 35 de meciuri, un record pentru club. În ultimele 21 de meciuri de campionat elevii lui Tuchel au înscris de fiecare dată. Galben-negrii vin după o victorie mare în Cupa Germaniei la mijlocul săptămânii în fața echipei Bayern Munchen, scor 3-2. În ultimele 4 etape Dortmund a obținut 3 victorii. Privind forma echipelor Borussia este favorită la victorie.

Biletul Etapei din acest weekend de cota 58+ va fi trimis DOAR PE MAIL tuturor celor înscriși în lista noastră de email, ABSOLUT GRATUIT, sâmbătă între orele 14.00 și 15.00. Dacă te interesează astfel de bilete, înscrie-te aici și îl vei primi direct pe mail!

Koln a câștigat un singur punct în ultimele 3 meciuri și este pe cale să rateze cupele europene pentru acest sezon. În ultimele 7 meciuri de campionat Koln a marcat minim un gol în fiecare dintre acestea.  Jojic și Rausch sunt cele mai importante absențe ale țapilor. În fruntea listei pentru Dortmund este Schurrle, Sahin, Gotze, Bartra, dar gazdele vor avea avantajul ’’zidului galben’’

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Real Sociedad nu a impresionat pe teren propriu în acest sezon, dar nici nu a avut probleme cu echipele din subsolul clasamentului. Bascii sunt în creștere de formă pe final de sezon și programul îi poate ajuta să termine pe loc de cupă europeană, dar sunt obligați să câștige pentru a ține pasul cu Villareal care a învins aseară, dar și cu rivalii de la Bilbao.

Granada nu a câștigat niciuna din ultimele 4 deplasări și are o serie de 4 înfrângeri consecutive fără să înscrie niciun gol în La Liga, venirea lui Tony Adams pe banca tehnică fiind fără impact asupra rezultatelor recente. De asemenea, cu cel mai prost atac din La Liga, Granada nu a marcat în 5 din ultimele 7 deplasări, încasând minim 2 goluri în 6 dintre acestea. Real Sociedad nu a primit gol de la Granada în ultimele 3 partide directe.

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la NetBet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Germania Fotbal Bundesliga Dortmund vs. Koln 1X & ambele marchează 1.95 0-0 Nu
 Spania Fotbal La Liga Real Sociedad vs. Granada1 & UNDER 3.5 goluri 2.15 2-1 Da
COTĂ FINALĂ: 4.19MIZĂ (unități): 4/10 Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din această ofertă

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.