Flash Tips: 6 ponturi argumentate din handbal și fotbal pentru duminică

0

Ultimele ponturi și argumentări în regim seingle pentru Aprilie sunt pregătite și sperăm să vă ajute să încheiați luna în profit!

Everton vs. Chelsea, Premier League

Chelsea și-a păstrat avansul de 4 puncte în fața lui Tottenham. Programul va fi ușor în mai, dar până atunci merg pe Goodison Park, unde au pierdut de 6 ori în ultimele 10 întâlniri-două în acest sezon, în Cupa Ligii și Cupa Angliei.

Everton a obținut 40 din cele 58 puncte pe teren propriu, cu doar o înfrângere și 8 victorii consecutive. Lukaku a înscris de 14 ori în ultimele 9 meciuri de acasă. Nu are, însă, niciun gol în fața fostei echipe în 5 meciuri de campionat. Chelsea are 11 etape consecutive cu gol primit, cea mai lung șir în peste 20 ani.

Pronostic: ambele marchează
Cotă: 1.71 din oferta Unibet (fă-ți cont aici)
Miză: 5/10

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la NetBet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

Hoffenheim vs. Frankfurt, Bundesliga

Remiza de la Koln face ca Hoffenheim să piardă, pentru moment, locul trei în Bundesliga în detrimentul lui Dortmund. Miza reală pentru Hoffe este însă obținerea a trei puncte în acest final de sezon pentru calificarea matematică în Liga Campionilor.

Hoffenheim are în față o formație ce s-a bătut mult timp la locurile de Europa, dar care a căzut brusc în acest retur și care nu mai sperie pe nimeni. Victoria cu Augsburg, 3-1, a fost prima pentru Frankfurt după o serie de șapte partide! Cel mai recent meci al lui Frankfurt este însă în Cupă, unde a obținut calificarea în finală, la penalty-uri, pe terenul lui Gladbach.

Makoto Hasabe, Slobodan Medojevic, Jesus Vallejo și Alexander Meier sunt incerți pentru oaspeți.

Pronostic: 1X & ambele marchează
Cotă: 2.00 – disponibilă în oferta Betfair Sportsbook (fă-ți cont aici)
Miză: 4/10

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Augsburg – Hamburg, Bundesliga

Acest meci pentru echipa care va pierde ar putea însemna retrogradarea în liga secundă sezonul viitor.  Cele 2 adeversare au unele dintre cele mai slabe ofensive, dar și cele mai slabe defensive ale campionatului.

Augsburg se află într-o formă foarte slabă obținând dar o victorie în ultimele 8 etape.  În ultimele 15 meciuri gazdele au primit minim un gol. Șvabii au marcat în ultimele 6 meciuri, dar și așa au obținut doar două victorii în aceste meciuri.  În 4 din ultimele 5 meciuri ale celor de la Augsburg s-au marcat peste 2,5 goluri.

Hamburg are doar un punct avans față de adversara de astăzi. În ultimele 4 partide Hamburg a obținut doar un succes. În ultimele 4 jocuri din deplasare au încasat 13 goluri și au marcat unul singur. Peste 2,5 goluri s-au marcat în ultimele 5 meciuri disputate de Hamburg.  Între cele 2 adversare de astăzi meciurile directe disputate pe terenul echipei Augsburg ,  au fost unele foarte spectaculoase. În ultimele 3 meciuri jucate pe  acest teren unde se va juca și astăzi s-au marcat 4 goluri.

Pronostic:  ambele marchează
Cotă: 1.80 – disponibilă în oferta Betfair Exchange (fă-ți cont aici)
Miză: 5/10

AS Roma vs. Lazio, Serie A

Al patrulea episod din acest sezon al derby-ului dintre Roma și Lazio are loc duminică, de la ora 13:30, pe Stadio Olimpico. E un meci fără să aibă o miză reală în economia clasamentului, dar este foarte important pentru fani.

Practic, atât Roma, cât și Lazio și-au aflat soarta: Totti și compania vor termina pe podium, în timp ce lazialii au ieșit de mult din cursa pentru Liga Campionilor și vor termina pe o poziție de Europa League.

Roma va căuta revanșa pentru eliminarea din Cupa Italiei (0-2 și 3-2), dar are avantajul moral de a fi câștigat în tur. Lazio nu a mai câștigat pe terenul marii rivale din 2013 și are doar două victorii începând cu 1999 în calitate de oaspete în derby.

Pronostic: 1X & ambele marchează
Cotă: 1.90 – disponibilă în oferta Betfair Sportsbook (fă-ți cont aici)
Miză: 4/10

Osasuna – Deportivo, La Liga

În urma înfrângerii de etapa trecută de la Barcelona Osasuna a devenit prima echipă retrogradată matematic  din La Liga. Acest lucru se întâmplă pentru a 7-a oară în istorie.  Osasuna Pamplona are cea mai slabă defensivă din Primera Division cu 82 de goluri primite.

Gazdele  nu a pierdut ultimele două meciuri pe teren propriu și de fiecare au inscris 2 goluri. Jucătorii echipei clasate pe ultima poziție în clasament nu mai au niciun fel de motivație pentru că știu deja că la anul vor evolua în liga secundă. În 8 din ultimele 10 meciuri disputate în La Liga în fața celor de la Deportivo, gazdele de astăzi nu au reușit să înscrie vreun gol.

Deportivo are 7 puncte peste prima poziție care va retrograda. Florin Andone și compania au înscris în 3 din ultimele 4 meciuri disputate în campionat. Super Depor a obținut un singur succes în deplasare, 1-0 în fața celor de la Sporting Gijon. În acest acest meci Depor va încerca să pună capăt seriei de două înfrângeri suferite în ultimele 2 meciuri.

Pronostic: ambele marchează
Cotă: 1.75 din oferta Unibet (fă-ți cont aici)
Miză: 5/10

HCM Râmnicu Vâlcea vs. SCM Craiova, Liga Națională

Ultima etapă din campionatul României la handbal feminin programează derby-ul Olteniei, dintre Vâlcea și Craiova. Două echipe ce s-au bătut pentru un loc fruntaș, însă doar formația din Bănie a terminat sus.

Vâlcea este într-o vizibilă scădere de formă, iar rezultatele vorbesc de la sine. Practic, înfrângerea cu Galați de acasă a fost începutul sfârșitului pentru HCM, care a pierdut categoric apoi toate partidele disputate: 21-32 la Zalău, 26-37 cu Roman și 18-26 la Brăila.

Craiova nu mai poate termina pe altă poziție decât a patra, dar este o bună repetiție pentru fetele lui Bogdan Burcea înaintea meciului de Cupă, de la Zalău, din 4 mai. Este totodată un bun prilej pentru revanșa din tur, când Vâlcea a câștigat cu 26-24.

Pronostic: 2
Cotă: 1.60 – disponibilă în oferta Betano
Miză: 6/10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.