Handbal: ponturile și analizele zilei (28 septembrie)

0

Ca de obicei, la jumătatea săptămânii au loc și foarte multe partide de handbal. Majoritatea dintre ele sunt echilibrate, astfel că am ales doar patru partide din ziua de meciuri pentru care vă oferim patru ponturi.

CSM Unirea Slobozia vs. CSM Cetate Deva – ora 16:00

E tot mai clar că Slobozia va fi o echipă ce se va baza aproape în totalitate pe punctele făcute pe teren propriu. Până acum, ialomițencele au remizat cu Roman și au pierdut greu cu Craiova pe teren propriu, însă în deplasare au cedat clar atât la Brăila, cât și la Cluj.

Deva în continuare se bazează pe 9 jucătoare și nu poate menține un ritm ridicat pe întreaga durată a celor 60 de minute. Dacă prima repriză este bună, în a doua lipsa soluțiilor face diferența.

Recomandăm cote minime de 1.95 pentru CSM Cetate Deva +2,5 goluri în prima repriză.

HC Zalău vs. CSM Roman – ora 18:00

Se anunță un meci foarte, foarte disputat. Sunt două formații redutabile, care n-au atins vârful formei, în special Romanul. Zalăul a arătat bine la Brașov în etapa precedentă, putea câștiga, însă i-a lipsit foarte puțin, printre care și puțină șansă. Lipsa golgheterei din sezonul trecut nu se simte foarte mult încă, dar probabil că va avea un cuvânt de spus.

Romanul nu se poate spune că a impresionat cu ceva până acum, din contră, a pierdut două puncte mari la Slobozia.

Recomandăm cote minime de 1,55 pentru HC Zalău +2,5 goluri.

Vardar Skopje vs. RK Gorenje Velenje – ora 18:45

Liga Regională SEHA ne propune astăzi duelul dintre Vardar și Gorenje, două echipe cu aspirații diferite. Dacă Vardar are ca obiectiv calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor, Gorenje a ratat deja prezența în grupele competiției și se mulțumește doar cu Cupa EHF. Echipa din Skopje joacă foarte degajat în SEHA, o competiție creată doar pentru ca formațiile tari din Est, care n-au rivale în campionatul intern, să aibă meciuri tari în perspectiva Ligii Campionilor. Vardar a făcut spectacol până acum în cele șase meciuri disputate în SEHA, iar adversara de astăzi nu poate emite pretenții, ci va încerca doar să țină pasul cu macedonenii.

Recomandăm cote minime de 1,80 pentru un meci cu minim 57 de goluri marcate.

Aix-en-Provence vs. Creteil – ora 21:00

Sunt două formații cărora le place golul. Două echipe ce au produs spectacol în meciurile directe din trecut și putem asista din nou la același scenariu. Creteil a început cu meciuri deschise sezonul, atât în Cupa EHF, cât și în Franța, și la fel și Aix, care s-a impus 29-28 la Selestat. În precedentul an competițional am avut meciuri directe cu câte 60 de goluri, ceea ce ne face să mizăm pe un astfel de meci și astăzi.

Recomandăm cote minime de 1,45 pentru un meci cu minim 59 de goluri înscrise.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.