Campionatul Mondial de Fotbal 2018 şi Betfair merg mână-n-mână

0

Cea de 21-a ediţie a Campionatului Mondial de Fotbal, a debutat astăzi în Rusia. La acest turneu final sunt prezente 32 de echipe, inclusiv ţara gazdă. Betfair urmăreşte îndeaproape Campionatul Mondial de Fotbal 2018 şi a pregătit pentru împătimiţii sportului rege dar şi ai pariurilor o sumedenie de super cote şi bonusuri.
Le vom prezenta mai jos pe fiecare în parte, în ordine cronologică.

1. Prima ofertă propusă de cei de la Betfair vizează 2 fotbalişti celebri, care vor juca pentru naţionalele lor la acest turneu final. Cu alte cuvinte, ai parte de o cotă de 20 în cazul în  care Messi sau Ronaldo înscrie un gol la Cupa Mondială de Fotbal.
Pentru a beneficia de această cotă nemaipomenită, trebuie să urmezi aceşti paşi:
Crează-ţi un cont doar prin acest link pe Betfair, folosind codul promoţional ZFBNDP;
Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de 15.06.2018, ora 21:00 şi alege ca MESSI sau RONALDO să înscrie un gol la Cupa Mondială Rusia 2018.

PRINDE PROMOŢIA AICI

2. A doua ofertă marca Betfair are în vedere meciul dintre Portugalia şi Spania. Meciul este programat să se dispute vineri, 15 iunie, de la ora 21:00, iar pariorii beneficiază de o cotă de 30 (mare cât Rusia) în cazul în care se înscrie minim un gol.
Pentru a beneficia de această cotă „balşoi”, trebuie să urmezi aceşti paşi:
Crează-ţi un cont doar prin acest link pe Betfair, folosind codul promoţional ZFBNDR;
Plasează un pariu single că se va înscrie un gol în meci.

PRINDE PROMOŢIA AICI

3. A treia promoţie pe care o supun atenţiei cei de la Betfair vizează meciul dintre Argentina şi Islanda, partidă programată să se dispute pe 16 iunie, de la ora 16:00. Fie că te laşi influienţat de raţiune sau instinct, o cotă de 40 (mai mare decât Rusia) nu are cum să treacă neobservată. Beneficiezi de această mega cotă dacă Argentina câştigă împotriva Islandei.
Pentru a beneficia de această mega cotă, trebuie să urmezi aceşti paşi:
Crează-ţi un cont doar prin acest link pe Betfair, folosind codul promoţional ZFBNDS;
Plasează un pariu single că Argentina căştigă meciul împotriva Islandei (maxim 5 lei se califică pentru această promoţie).

PRINDE PROMOŢIA AICI

4. A patra campanie oferită de cei de la Betfair revine asupra meciului dintre Argentina şi Islanda, de dată aceasta cu o altă cotă dar şi cu o sumă mai mare ce poate fi pariată. Pe scurt, pentru meciul de sâmbătă 16 iunie, ora 16:00, ai cotă de 6 în cazul în care Argentina câştigă împotriva Islandei.
Pentru a beneficia de această cotă, trebuie să urmezi aceşti paşi:
Crează-ţi un cont doar prin acest link pe Betfair, folosind codul promoţional ZFBNDT;
Plasează un pariu single că Argentina căştigă meciul împotriva Islandei (maxim 50 lei se califică pentru această promoţie).

PRINDE PROMOŢIA AICI

5. Pe lista noastră de promoţii semnate Betfair se află şi meciul dintre Brazilia şi Elveţia, programat să se dispute duminică, 17 iunie, de la ora 21:00. Cei de la Betfair propun pentru acest meci două cote, una de 40 iar cealaltă de 6.0, ambele oferite în cazul în care Brazilia câştigă împotriva Elveţiei.
a) Dacă vrei să beneficiezi de cota de 40, dar nu vrei să pariezi prea mult atunci procedează astfel:
Crează-ţi un cont doar prin acest link pe Betfair, folosind codul promoţional ZFBNDU;
Plasează un pariu single că Brazilia căştigă meciul împotriva Elveţiei (maxim 5 lei se califică pentru această promoţie).

PRINDE PROMOŢIA AICI

b) Dacă eşti dispus să pariezi mai mult, atunci poţi opta pentru cota de 6 procedând astfel:
Crează-ţi un cont doar prin acest link pe Betfair, folosind codul promoţional ZFBNDV;
Plasează un pariu single că Brazilia căştigă meciul împotriva Elveţiei (maxim 50 lei se califică pentru această promoţie).

PRINDE PROMOŢIA AICI

6. În cazul în care această listă lungă de promoţii nu te-a epuizat, cei de la Betfair au pe lista lor şi meciul dintre Tunisia şi Anglia. Luni, 18 iunie, de la ora 21:00, Tunisia şi Anglia se vor întâlni în prima fază a acestui turneu final, iar Betfair pune la bătaie o nouă cotă de 40 (ştim noi cât de mare) în cazul în care Anglia câştigă împotriva Tunisiei.
Pentru a beneficia de această cotă masivă, trebuie să urmezi aceşti paşi:
Crează-ţi un cont doar prin acest link pe Betfair, folosind codul promoţional ZFBNDW;
Plasează un pariu single că Anglia câştigă meciul împotriva Tunisiei (maxim 5 lei se califică pentru această promoţie).

PRINDE PROMOŢIA AICI

7. Nu în ultimul rând, Betfair întâmpină toţi paşionaţii de pariuri care vor să se alăture acestei lumi captivante, cu un super bonus. Eşti pasionat de pariuri şi eşti nou pe Betfair, atunci ai parte de o bonus de până la 450 de lei pe care îl poţi folosi la pariuri Sportsbook. Tot ce trebuie să faci pentru a revendica acest super bonus este să urmezi aceşti paşi:
Crează-ţi un cont doar prin acest link pe Betfair, folosind codul promoţional ZSKW04;
Depune suma pentru care vrei să primeşti bonus;
Navighează la pagina promoţiei şi aplică pentru bonusul de 100% (până la 450 lei) – se aplică un rulaj de 4 ori pentru suma totală de bonus (fonduri proprii + suma bonus).

ÎNREGISTREAZĂ-TE>>

Termenii şi condiţiile Betfair se aplică tuturor promoţiilor enumerate mai sus.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.