BetArena.ro s-a lansat! Profită de bonusuri lunar, tot anul

0

 

Evitând exprimarea de gen tabloid, dorim să vă aducem la cunoştinţă faptul că a fost lansat site-ul www.betarena.ro

 

Împătimiţii pariurilor au jucat probabil la agenţiile stradale BetArena, agenţii care există pe piaţa jocurilor de noroc din România de mulţi ani. Fie că eşti parior înrăit sau cochetezi cu ideea de pariuri şi nu ştii ce casă de pariuri să alegi, lansarea site-ului BetArena îţi aduce bonusuri la care nici nu ai sperat. Pâna acum, toate casele de pariuri obişnuiau să ofere doar un singur bonus de bun venit.

Cei de la BetArena ridică ştafeta în ceea ce priveşte bonusurile acordate şi oferă un bonus maxim de 100% până la 1.800 de lei pe următoarele 7 luni. În plus, rulajul bonusului se face o singură dată, pe cotă minimă de 2.0, din orice sport doreşti. Crezi că e o eroare sau o mişcare îndrazneaţă făcută de o casă de pariuri?
Indiferent de ce crezi, o asemenea ofertă în care primeşti bani lunar, tot anul, trebuie încercată.

Pentru a înţelege mai bine oferta celor de la BetArena, vom prezenta un exemplu concret:
• După ce ne deschidem un cont și am depus 600 de lei, în balanță ne va apărea și bonusul echivalent de 600 de lei, oferit automat.
• Suma totală de 1.200 de lei va trebui să o rulăm doar o dată ca să putem să transformăm bonusul în bani reali. Ca să ajungem la 1.200 de lei rulați, putem miza toți banii pe o singură cotă de 2.00, dacă avem încredere maximă în ea, sau pe mai multe împărțite în mize mai mici, dacă vrem siguranță.
• După ce am rulat toți cei 1.200 de lei, banii pot fi retrași oricând dorim.
Partea și mai tare este că bonusul de 100% până la 600 de lei este doar primul. În total, orice client care își va deschide un cont în următoarea perioadă, va beneficia de șapte bonusuri în valoarea totală de 1.800 de lei.

BetArena : cote, condiţii de rulare şi retragere a bonusurilor puse la dispoziţie – cele mai bune de pe piaţa din România!

HAI pe BetArena.ro!

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.