NOU: Cele mai EFICIENTE sisteme de pariuri folosite de români

0

Un sondaj efectuat în luna martie referitor la cele mai EFICIENTE sisteme de pariuri disponibile în ROmânia ne arată că MaxiKombi și Domino ocupă primele locuri!

Ce trebuie să știi despre aceste sisteme

Sistemele MaxiKombi și Domino pot fi jucate doar la casa de pariuri FORTUNA ONLINE și oferă posibilitatea pariorilor să își grupeze meciurile și biletele în grupuri!

Este foarte interesant faptul că pot fi jucate de la 2 până la 70 de meciuri care pot fi împărțite în mai multe grupuri ca și bilete separate!

Conceptul revoluționar al biletelor de pariuri

Dacă alegi să joci DOMINO, cel mai important este să îți aranjezi meciurile în funcție de  șansele de reușită estimate. Dacă primul bilet este câștigător, jumătate din câștig merge către al doilea, dacă și al doilea bilet este câștigător, jumătate din câștig merge ca miză pentru al treilea și tot așa, în efect de Domino! Poți da lovitura cu acest tip de pariu!

Ca să înțelegi exact cum funcționează, poți urmări și un tutorial video foarte interesant care explică foarte clar secretele acestui sistem UNIC!

AFLĂ AICI TOTUL DESPRE DOMINO

MAXIKOMBI – Bombele la pariuri se dau aici

Cele mai mari câștiguri s-au înregistrat prin acest sistem în acest început de an! Cu ajutorul MaxiKombi îți poți grupa meciurile pe bilete separate. Apoi îți poți combina biletele între ele în funcție de câte grupuri ai selectat. Poți juca 7/10, 4/6, 10/13 etc. De asemenea, unul dintre bilete poate fi considerat BAZĂ dacă ai încredere în el!

AFLĂ AICI TOTUL DESPRE MAXIKOMBI

BONUS FĂRĂ RULAJ DE 300 DE LEI

Dacă nu ai un cont deschis la Fortuna Online, trebuie să știi că poți beneficia de un Bonus FĂRĂ RULAJ, de tip Cashback, în valoare de până la 300 de lei, reprezentând 50% din miza primului pariu plasat, dacă acesta este pierzător!

OBȚINE AICI BONUSUL FĂRĂ RULAJ

*Dacă vrei să citești explicația matematică a sistemelor, îți recomand acest articol

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.