Pariază cu cap! Alătură-te grupului BUSINESS TIPS! Cifre, nu vorbe!

0

Când vine vorba de pariuri sportive, vă spunem din capul locului: NU suntem cei mai buni din domeniu, dar cifrele vorbesc pentru noi – ne pricepem la ceea ce facem!

Uite cum stă treaba la noi în grup: noi NU câștigăm toate pariurile pe care le postăm, dar cu un staking plan bine pus la punct și transparență totală, ținem evidența TUTUROR meciurilor postate în grup, astfel ca la final de lună să vezi dacă ai ieșit pe plus sau ai cotizat la bunăstarea bookmakerilor.


CUM SE OBȚINE ACCESUL ÎN GRUP

Accesul în grup se poate obține doar pe bază de abonament lunar, valabil pentru 30 de zile consecutiv de la data achiziționării.

Prețul abonamentului este de 99.99 Lei (TVA inclus)

CUMPĂRĂ ABONAMENT AICI

🔥🔥🔥OFERTĂ LIMITATĂ🔥🔥🔥

Acces GRATUIT în grup pentru 90 de zile

Oferta este valabilă în perioada 24 martie – 30 aprilie 2020 și se adresează numai celor care pot îndeplini următoarele condiții:

  • deschidere cont la casa de pariuri online BETANO
  • contul trebuie să fie nou, deschis obligatoriu după 24 martieie 2020
  • contul trebuie deschis  OBLIGATORIU prin apăsarea butonului de mai jos
  • depunere minimă de 100 de Lei în noul cont pentru activare

Deschide AICI cont la Betano

ATENȚIE: Îți poți alege data de la care să înceapă accesul în grup! Dată fiind situația actuală cu majoritatea competițiilor oprite din cauza virusului, poți alege ca accesul tău în grup să înceapă de la 1 mai sau 1 septembrie, când consideri tu de cuviință!

Dacă ai îndeplinit condițiile specificate mai sus, trimite un mesaj pe facebook AICI cu username-ul folosit la deschiderea contului pe Betano și specifică și data de la care vrei să înceapă accesul tău pe grup. În maxim 5 zile lucrătoare vom primi confirmarea și te vom adăuga în grup.


TUTORIAL VIDEO SIMULARE PROFIT

Urmărește tutorialul video de mai jos pentru a înțelege la ce anume să te aștepți dacă intri în grup și cum funcționează un tip de Bankroll Dinamic Progresiv!


PROIECTE DERULATE PE GRUP

În cadrul grupului sunt derulate lunar mai multe proiecte aplicate pe pariurile postate, fiecare proiect fiind însoțit de un staking plan bine pus la punct, cum ar fi:

  • Catennacio ALL-IN
  • Biletul Etapei
  • Biletul Bonus Dublu
  • Goal Crazy
  • LayTheFavourite
  • Pariuri Prematch
  • Pariuri Live

PROFITABILITATE DEMONSTRATĂ

Aceasta este cartea noastră de vizită: WIN RATE de 75% din 2017 până astăzi, raportându-ne la activitatea lunară, la cotă medie 2.83.

Din Septembrie 2017 și până azi, am livrat peste 4.400 de pariuri abonaților noștri, iar bankroll-ul a crescut conform graficului! De altfel, bilanțul numeric poate fi consultat aici


STAKING PLAN DETALIAT

Odată cu accesul în grupul Business Tips, fiecare abonat primește un Staking Plan adaptat la propriul bankroll, pentru că money-managementul este cea mai importantă componentă din arsenalul unui parior!


BILANȚ DETALIAT AL PARIURILOR

Fiecare pariu postat în grup este monitorizat! Evidența lunară a profitului este esențială dacă vrei să ai succes pe termen lung la pariuri astfel:

  • Procentaj Yield
  • Procentaj Strike rate
  • Cotă medie

REȚINE: dacă cineva îți flutură pe la nas un bilanț de genul 100 de pariuri WIN și 50 de pariuri LOST, reprezintă o frecție la picior de lemn fără acești indicatori.


 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.