Pariază cu cap! Alătură-te grupului BUSINESS TIPS! Cifre, nu vorbe!

0
PublicWin Affiliate Banner

Când vine vorba de pariuri sportive, vă spunem din capul locului: NU suntem cei mai buni din domeniu, dar cifrele vorbesc pentru noi – ne pricepem la ceea ce facem!

Dar uite cum stă treaba la noi în grup: noi NU câștigăm toate pariurile pe care le postăm, dar cu un staking plan bine pus la punct și transparență totală, ținem evidența TUTUROR meciurilor postate în grup, astfel ca la final de lună să vezi dacă ai ieșit pe plus sau ai cotizat la bunăstarea bookmakerilor.

PROFITABILITATE DEMONSTRATĂ

Aceasta este cartea noastră de vizită: WIN RATE de 78% din 2017 până astăzi, raportându-ne la activitatea lunară!

Din Septembrie 2017 și până azi, am livrat peste 4.000 de pariuri abonaților noștri, iar bankroll-ul a crescut conform graficului! De altfel, bilanțul numeric poate fi consultat aici


STAKING PLAN DETALIAT

Odată cu accesul în grupul Business Tips, fiecare abonat primește un Staking Plan adaptat la propriul bankroll, pentru că money-managementul este cea mai importantă componentă din arsenalul unui parior!


BILANȚ DETALIAT AL PARIURILOR

Fiecare pariu postat în grup este monitorizat! Evidența lunară a profitului este esențială dacă vrei să ai succes pe termen lung la pariuri astfel:

  • Procentaj Yield
  • Procentaj Strike rate
  • Cotă medie

REȚINE: dacă cineva îți flutură pe la nas un bilanț de genul 100 de pariuri WIN și 50 de pariuri LOST, reprezintă o frecție la picior de lemn fără acești indicatori.


TUTORIAL VIDEO SIMULARE PROFIT

Urmărește tutorialul video de mai jos pentru a înțelege la ce anume să te aștepți dacă intri în grup și cum funcționează un tip de Bankroll Dinamic Progresiv!


CUM SE OBȚINE ACCESUL ÎN GRUP

Accesul în grup se poate obține doar pe bază de abonament lunar, valabil pentru 30 de zile consecutiv de la data achiziționării.

Prețul abonamentului este de 199.98 Lei (TVA inclus)

CUMPĂRĂ ABONAMENT AICI


ACCES GRATUIT ÎN GRUP PENTRU 30 ZILE

Știm, am întâlnit oameni care se tem să plătească pentru că au avut de-a face cu tot felul de țepari care pretindeau bani pentru presupuse „meciuri sigure”.

Înțelegem acest aspect, de aceea putem oferi acces GRATUIT pentru o perioadă de 30 zile în grup, ca să te convingi despre ce este vorba, dar numai celor care pot îndeplini următoarele condiții:

  • deschidere cont nou la una din casele de pariuri listate mai jos
  • contul trebuie să fie nou, deschis obligatoriu după 22 decembrie 2019
  • contul trebuie deschis  OBLIGATORIU prin butoanele din acest articol
  • depunere minimă de 50 de Lei în noul cont pentru activare

Dacă ai îndeplinit condițiile menționate, trimite un email la adresa info@piatadeponturi.ro în care să specifici casa de pariuri la care ai deschis contul și username-ul folosit. În maxim 5 zile lucrătoare vom primi confirmarea și te vom adăuga în grup.


 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


PUBLIC WIN
Bonus 1000 RON
betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
MAXBET
Bonus 777 RON
sportingbet
Bonus 200 RON
unibet
Bonus 300 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.