Pariuri sportive ONLINE: vezi cât de simplu e să faci pasul

0

Practic, faptul că s-au închis agențiile de pariuri și sălile de jocuri de noroc nu ne afectează atât de tare, deoarece alternativa de pariere online este mult mai avantajoasă și am să explic și celor care nu au încercat până acum cât de simplu este și de ce este recomandat să ținem pasul cu evoluția tehnologiei. Obiectivul nostru, al pariorilor, este acela de a câștiga bani, nu de a-i pierde, astfel că trebuie să ne folosim cât mai bine creierul, cunoștințele, dar și uneltele pe care le avem la dispoziție pentru asta!

Aici ai până la 500 de Lei Bonus din banii casei dacă te îți faci cont online!

Pariuri Online vs Agenție

  1. Pariezi ORICÂND și de ORIUNDE

Practic, dacă ai semnal la internet, poți plasa pariuri și de pe vârful muntelui sau din metrou, pentru că nu ai nevoie decât de telefonul mobil! Nu mai trebuie să aștepți ora 10.00 să se deschidă agenția…poți paria de la ora 8.00 și apoi să-ți vezi de treabă

2. Nu mai plătești 5% taxă la fiecare pariu plasat

Conform legislației, la fiecare pariu plasat în agenție, pariorul plătește 5% taxă. Asta înseamnă că…de-a lungul timpului, dacă un parior plasează 100 de bilete pe care vrea să mizeze câte 1000 de lei, 5.000 de lei din banii lui se pierd pe taxe! Faceți calculul, e aritmetică simplă. La casele de pariuri online, plătești doar 2% taxă conform legislației, dar numai la depunere de bani în cont...practic, dacă depunem 100 de lei, pierdem 2 lei, iar dacă din acea depunere câștigăm și plasăm alte pariuri, ajungând la un rulaj de 100.000 de lei ca în exemplul de mai sus, la pariuri online pierdem efectiv doar acei 2 lei de la prima depunere, nu 5.000! Din păcate pariorii de agenție nu conștientizează acest aspect

3. Pariezi LIVE la orice oră – ai avantajul că vezi meciul

Să presupunem că îți faci o analiză atentă și pariezi pe un meci înainte ca acesta să înceapă, dar un cartonaș roșu apărut în prima repriză îți strică toate socotelile. În plus, observi că meciul are un ritm foarte alert și este posibil să se înscrie ceva goluri, așa că dacă ai cont online, poți profita mai mult decât și-ai imaginat, pentru că nu aveai cum să prevezi o astfel de situație!

Pariază Online AICI cu Bonus

4. NU mai ești obligat să adaugi un număr minim de meciuri pe bilet

Ai informații din presa locală că o echipă de liga 3 din România și-a dat afară vreo 5-6 jucători de bază din cauza unor scandaluri interne. Vrei să mergi să pariezi, dar la agenție îți cere să mai adaugi 3 meciuri pe bilet pentru că este o ligă inferioară…ce faci? Pui pe Real Madrid 1X și te trezești că pierde? Atunci unde mai e avantajul informației tale? Casa de pariuri online NU te obligă să mai adaugi meciuri…îl poți paria Single și gata!

5. Depui și retragi la orice oră prin diverse metode de plată

Primești la ora 23:00 o informație despre un meci din Mexic care se dispută la 2.00 noaptea și vrei să pariezi pe el? Ce te faci, că la agenție e închis… poți depune bani în cont la orice oră din zi și din noapte, iar depunerea se face INSTANT! Poți folosi card bancar, sau o mulțime de alte posibilități în cazul în care nu ai card, precum portofele electronice (Skrill, Netaller, EcoPayz) sau Paysafecard, plată pe bază de PIN.

Deschide cont AICI la cea mai apreciată casă de pariuri online din ROmânia


Primești BONUS DUBLU la prima depunere Online

Dacă ești la începuturile carierei tale de parior online, îți recomand să începi cu deschiderea unui cont la casa de pariuri cu cea mai diversificată ofertă din România, BETANO. În primul rând ai avantajul că la prima depunere, vei vedea instant dublul banilor în contul de jucător, pentru că vei primi un bonus din partea casei de pariuri egal cu 100% din valoarea primei depuneri, până în valoarea maximă de 500 de Lei. Evident, acest bonus are anumite condiții de rulaj, ca la orice casă de pariuri online care acordă bonus de bun venit, dar la Betano acestea sunt chiar blânde: 5X la cote de minim 1.65.

AICI obții BONUS DUBLU de la Betano

Poți consulta oricând istoricul pariurilor și tranzacțiilor

La o casă de pariuri online ai avantajul că îți poți consulta oricând istoricul pariurilor și al tranzacțiilor din cont (depuneri/retrageri), deci automat ai o evidență mult mai bună asupra profitabilității tale! De exemplu, în poza de mai jos, am ales să văd profitul/pierderile înregistrate în contul meu în perioada 1 Martie – 18 Martie.

Deschiderea contului online și validarea durează 3 minute

Procedura de deschidere cont online la BETANO, este foarte simplă:

  • Pasul 1: Click pe ACEST LINK pentru a primi Bonusul Dublu la prima depunere și vei ajunge la fereastra din Fig. 1
  • Pasul 2: introduci o adresă de email sau selectezi să te înregistrezi direct cu contul tău de Facebook, Google, Yahoo sau LinkedIn (fig. 1)
  • Pasul 3: introducei datele de identificare personală prevăzute în legislația în vigoare, adică Nume, Prenume, CNP, adresa, număr de telefon și îți stabilești un username și o parolă (Fig. 2)
  • Pasul 4: vei primi pe email și pe numărul de telefon mobil asociat contului câte un cod de verificare pe care trebuie să le introduci în secțiunea următoare
  • Pasul 5: efectuezi prima depunere selectând una din metodele de plată care îți convine cel mai mult și vei avea dublul sumei depuse în cont, dacă prima depunere este până în suma de 500 de Lei

Fig. 1 – adresa de email aferentă contului online Betano

Fig. 2 – completarea datelor personale aferente contului online Betano


Pariuri Sportive + Cazino Online = Extra BONUS

Dacă ești pasionat și de jocuri de cazino precum sloturi, ruletă sau BlackJack, nu e nicio problemă că s-au închis sălile, pentru că la BETANO te poți bucura de o experiență completă care satisface nevoia de distracție și adrenalină a oricărui jucător!

În plus, doar prin intermediul site-ului nostru, primești pe lângă bonusul de bun venit de până la 500 de Lei și un Cadou – Extra din partea BETANO: până la 500 de rotiri Gratuite FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ la jocul Age of Gods!

Obține AICI 500 Bonus + 500 rotiri Gratuite


Pariuri pe sporturi virtuale

Obișnuiai să te distrezi în agenție pariind pe sporturi virtuale? NO PROBLEM! La Betano poți paria pe virtuale liniștit și vei vedea meciurile de fotbal și baschet în comentariu audio ale unor voci de comentatori sportivi foarte cunoscuți. În plus, poți încheia misiunile propuse de Betano special pentru pariurile pe virtuale și vei primi Free Bet-uri zilnice din partea casei de pariuri.

Listă sporturi virtuale disponibile la Betano:

  • fotbal
  • baschet
  • tenis
  • speedway
  • ciclism
  • curse de cai/ogari

Deschide AICI cont online la Betano


 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.