Xtra Hot

0

Xtra Hot e un joc potrivit unui începător atât la păcănele cât și la calculatoare. Pentru că e ușor de înțeles, dar grafica ar atrage doar pe cineva cu televizor alb-negru.

 

Slot video: Xtra Hot

Furnizor: Greentube Novomatic

Tema: Fructe / Clasice

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 5

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, NetBet, Fortuna, Superbet, UnibetVlad Cazino, Maxbet

Xtra Hot e un joc de aparate foarte ușor de înțeles pentru începători, doar că nu știu dacă e și atractiv. E simplu de înțeles pentru că sunt doar 5 linii de plată, toate ușor de urmărit (liniile orizontale, V și A). Apoi, doar 8 simboluri – puține. Practic, singurele lucruri care ar putea fi complicate pentru cineva care păcănește prima dată ar fi să înțeleagă ce e cu Scatter-ul și cu multiplicatorul.

De cealaltă parte, nu știu cât de mult ar fi atras un jucător nou de un slot cu aspect atât de retro. Novomatic face treabă bună în a păstra jocurile cu un aspect cât mai clasic, dar parcă aici era nevoie de un upgrade. N-am mai văzut fulgere de alea de pe vremea când stăteam toată ziua pe Hi5 și îmi făceam site-uri pe Piczo. Poate vine vreo versiune Deluxe pe viitor, cine știe…

Simboluri

Cinci șeptari înseamnă miza de 1,000 de ori, cel mai mare câștig din jocul simplu. Urmează simbolurile BAR, X, și patru fructe: prune, lămâi, portocale, cireșe.

Simbolul special e steluța aurie, Scatter aici. Plățile steluței se fac indiferent de poziționarea ei pe role.

Cum câștigi la Xtra Hot

Câștigi cu șeptarii foarte bine; restul simbolurilor nu au plăți foarte mari și merită crescute la dublaje. Sunt doar cinci linii de plată aici, așa că atunci când câștigi ai o sumă mai mare decât la alte jocuri Novomatic; majoritatea fiind cu 10 sau mai multe.

Mega câștigurile sunt aduse de bonusul X Feature. Coloanele vin stivuite de multe ori, iar dacă ai cel puțin 3 coloane ocupate în întregime de același simbol (în ordinea liniilor de plată), câștigul tău va fi multiplicat cu numărul de coloane identice.

Dublajele sunt printre cele mai cunoscute opțiuni de la Novomatic. După fiecare câștig ai posibilitatea să încasezi banii sau să joci „totul sau nimic” prin Gamble/Dublaj. Acolo ai de ales culoarea asului care se va întoarce – roșu sau negru. Dacă ghicești, câștigul tău e de două ori mai mare. Dacă nu, pierzi tot. Atenție mare aici, pentru că de cele mai multe ori la dublaje pierd oamenii. Nu uita că uneori e cazul să încasezi.

👉Joacă XTRA HOT la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul XTRA HOT poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.