Power Stars

0

Power Stars e cel mai bun dintre jocurile simple, old-school, pe care le-a făcut vreodată Novomatic. Atât am avut de zis.

 

Slot video: Power Stars

Furnizor: Greentube Novomatic

Tema: Fructe / Clasice

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 10

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, NetBet, Fortuna, Superbet, UnibetVlad Cazino, Maxbet

Doar nu credeați că am avut de zis doar atât, nu? Pe bune, ați văzut voi femeie care să spună doar o propoziție? Hai să vă spun și de ce mi se pare așa de bun. Novomatic e cunoscut ca un furnizor de jocuri în săli și le știm bine tot portofoliul, numele lor e echivalent cu păcănelele. Trecerea lor la sloturi online s-a făcut gradual, atât cu unele simple și minimaliste, cât și cu unele adaptate destul de bine la așteptările jucătorilor de cazino online. Și au succes pe ambele planuri, deși au rămas mult mai aproape de stilul old-school, păstrând aspecte cum ar fi muzica obișnuită de aparate sau grafica relativ simplă.

Power Stars e în categoria celor simple. La grafică vedem un fundal aproape integral roșu, un logo foarte învechit, simboluri clasice cum ar fi șeptari, fructe și steluțe. Și totuși, pentru mine, împătimită a sloturilor NetEnt sau a altora moderne, jocul ăsta e unul foarte tare. Îmi place enorm că Novomatic a mers aici all-in pe stilul unui joc vechi de aparate. Nu a încercat să-i adauge nimic modern, nu a ieșit o combinație între vechi și nou din care nu înțelegi nimic. Și, în același timp, nu te simți vreo secundă ca și cum ai juca un aparat din anii ’70.

Nu e cel mai bun joc Novomatic, să nu înțelegeți asta. Nu-l comparăm cu Book of Ra, cu Aztec Power sau cu Chicago. E cel mai bun dintre jocurile lor cu temă sau design simplu, retro. Aici, din punctul meu de vedere, Power Stars e inegalabil, se bate cu orice a produs EGT.

Nu cred că am mai scris vreodată atât de multe despre un joc Novomatic. Dacă atât am avut de zis, ce să fac?

Simboluri

E joc cu fructe, deci principalele simboluri sunt șeptari și clopoței. Cinci șeptari pe linia de plată înseamnă miza x100, cel mai mare câștig posibil. Fructele sunt, în ordinea plății: pepeni, struguri, prune, portocale, lămâi și cireșe.

Simbolul special e steluța aurie, cu rol de Wild expandabil. Apare doar pe coloanele din mijloc și, când e pe ecran, se extinde pe toată coloana și rămâne pe ecran pentru o re-rotire. Dacă re-apare, se repetă procesul până când avem doar steluțe pe mijlocul ecranului.

Cum câștigi la Power Stars

Uită-te după șeptari, ca de obicei. La ei nu ai nevoie de vreun alt simbol în plus. În afara lor, vei câștiga cu steluțele aurii, care apar des; și re-rotirile te pot ajuta să ai ecranul plin de Wild-uri. Cu puțin noroc și un simbol important pe restul ecranului, ajungi să ai 10 linii de plată câștigătoare cu valori mari. Liniile de plată merg în ambele direcții, atenție!

Nu există rotiri gratuite propriu zise, ci doar re-rotirile. Vine steluța, se extinde, încasezi, coloana rămâne cu Wild-uri, coloanele se re-rotesc și apoi poți câștiga din nou.

Dublajele sunt printre cele mai cunoscute opțiuni de la Novomatic. După fiecare câștig ai posibilitatea să încasezi banii sau să joci „totul sau nimic” prin Gamble/Dublaj. Acolo ai de ales culoarea asului care se va întoarce – roșu sau negru. Dacă ghicești, câștigul tău e de două ori mai mare. Dacă nu, pierzi tot. Atenție mare aici, pentru că de cele mai multe ori la dublaje pierd oamenii. Nu uita că uneori e cazul să încasezi.

👉Joacă POWER STARS la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul POWER STARS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.