TOP 5 păcănele cu bonus FĂRĂ DEPUNERE și rotiri GRATUITE la cazinourile online

2

„Cursa” cazinourilor online pentru îmbunătățirea ofertelor și pentru creșterea numărului de jocuri oferite este, de fiecare dată, în favoarea noastră. Ca jucători, suntem cei mai avantajați atunci când cazinourile se bat pentru a avea cele mai bune bonusuri și cele mai multe jocuri.

Hai să vedem unde putem juca cele mai populare păcănele din România și ce avantaje găsim.

1. Shining Crown

Shining Crown e disponibil în 9 cazinouri online din țară care au jocuri de aparate EGT. Shining Crown este atât de popular datorită câștigurilor mari care se pot obține la el atunci când apare coroana și înlocuiește simbolurile pentru a produce câștiguri, care apoi pot fi dublate cu opțiunea de Gamble. Cele mai mari câștiguri vin la Jackpot! Valoarea jackpot-ului diferă de la cazino la cazino, dar el este disponibil pe toate cele 8 site-uri care oferă jocul.

Cel mai mare BONUS pe care îl poți obține la SHINING CROWN se găsește, în August, pe BETANO: Într-o ofertă limitată, exclusivă pentru clienții noi, cazinoul Betano oferă 1.000 de Rotiri Gratuite la prima depunere, alături de un bonus de 500 de lei!

ÎNCASEAZĂ AICI 1000 de rotiri GRATIS


2. Book of Ra Deluxe

Book of Ra Deluxe poate fi jucat în 7 cazinouri online: MaxBet, Superbet, Betano, Fortuna, Vlad Cazino, Unibet și NetBet. Slotul este printre cele mai vechi jocuri din săli din România și poate fi considerat chiar o legendă a aparatelor. Chiar dacă nu există jackpot la jocurile Novomatic, câștigurile pot fi foarte mari în special prin rotirile gratuite pe care le poți lua în joc și a dublajelor.

MAXBET include BOOK OF RA DELUXE în oferta lunii August cu BONUS FĂRĂ DEPUNERE. Înregistrează-te la MaxBet prin butonul de mai jos și primești un BONUS FĂRĂ DEPUNERE din partea casei, de 77 de Lei!

ÎNCASEAZĂ BONUS FĂRĂ DEPUNERE


 20 Super Hot

20 Super Hot e versiunea cu 20 de linii de plată a seriei „Super Hot” și poate fi jucat în 9 cazinouri online: Superbet, MaxBet, Winbet, PublicWin, Betano, Vlad Cazino, Unibet, Fortuna și NetBet. Toate cazinourile care au Shining Crown vin și cu al doilea cel mai popular joc EGT, care nu are voie să lipsească din portofoliu. La 20 Super Hot vin câștiguri dese, ca la toate jocurile cu șeptari în flăcări, iar acestea pot fi multiplicate cu opțiunea de dublaj. Nici jackpot-ul nu lipsește.

Cel mai bun loc pentru a juca 20 SUPER HOT e cazinoul online SUPERBET. Superbet are în Pachetul de Bun Venit 150 de Rotiri Gratuite la 20 Super Hot, dar marele avantaj este în valoarea jackpot-ului. Fiind cel mai jucat cazino, are și cei mai mulți bani jackpotul, deci aici ai șansa la cel mai mare tun!

ÎNCASEAZĂ ROTIRILE GRATUITE


 100 Burning Hot

100 Burning Hot poate fi jucat, de asemenea, în 9 cazinouri online: Superbet, MaxBet, Winbet, PublicWin, Betano, Vlad Cazino, Unibet, Fortuna și NetBet. Burning Hot este celălalt joc cu fructe EGT cunoscut și jucat de toți, pe lângă Super Hot. Versiunea cu 100 de linii – 100 Burning Hot – e cea mai apreciată, aici fiind și cele mai dese câștiguri datorită numărului mare de linii. Bineînțeles, jackpotul și dublajele sunt disponibile peste tot și contribuie la câștiguri mari.

Pentru a juca 100 BURNING HOT, recomand WINBET. La acest joc de aparate nu sunt oferte extrem de tentante în cazinouri, ca rotiri gratuite, așa că hai să profităm de cel mai mare bonus la depunere. Winbet vine, într-o ofertă limitată, cu un pachet VIP de 2000 lei pentru primele trei depuneri, oferind până la 200% din depunere!

ÎNCASEAZĂ pachetul VIP


 Aztec Gold Megaways

Aztec Gold Megaways poate fi jucat în 6 cazinouri online: PublicWin, Betano, MaxBet, Superbet, SportingBet și NetBet. Slotul ISoftBet nu se compară cu cele de mai sus ca popularitate sau prestigiu, dar e jocul de aparate online cu cea mai puternică ascensiune. Marea noutate a anului în lumea păcănelelor e reprezentată de jocurile tip Megaways, unde numărul liniilor de plată se schimbă la fiecare rundă și posibiltățile de câștig sunt uriașe. Aztec Gold a adus gura de aer proaspăt în această lume unde aproape toate jocurile ajunseseră să urmeze aceeași formulă.

Pe PUBLICWIN poți lua ROTIRI GRATUITE la AZTEC GOLD MEGAWAYS! Cazinoul oferă până la 500 de rotiri DOAR utilizatorilor noi, alături de un bonus de 100% din depunere ce ajunge la 1.000 de lei. Ține cont de faptul că, de obicei, oferta de bun venit este doar cu 100% din bonus. Rotirile gratuite pot fi oprite în orice moment.

Încasează BONUS + 500 de rotiri GRATUITE


 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.