Secrets of the Amazon

0

Secrets of the Amazon e un fel de joc cu exploratori, doar că nu mergem cu o copie a lui Indiana Jones în Egipt, ci cu o brunetă sălbatică în Amazon.

Slot video: Secrets of the Amazon

Furnizor: PlayTech

Tema: Amazon

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: BetanoNetBet, Fortuna, Betfair

Jocul e destul de vechi, doar că nu există o versiune în română a lui. Nu știu dacă e din cauză că a fost lansat recent la noi în țară sau că doar nu au făcut. Eu nu l-am jucat niciodată până acum, când l-am testat. Într-un cuvânt, l-aș descrie ca… mediocru. De obicei la PlayTech îmi place că au niște teme bine lucrate și niște bonusuri ieșite din comun. Aici se respectă tema, dar nu pot spune că am fost impresionată de bonusuri. L-am jucat acum o oră și deja nu știu ce să spun despre el, cam atât de mult impact a avut asupra mea. Nu cred că o să-l mai joc, chiar dacă la bani am ieșit pe plus. Ceva nu mă atrage, nu știu de ce.

Simboluri

Cel mai bine plătește pantera – miza x30. Apoi sunt alte feline amazoniene – leopardul și puma; simbolurile cu plăți mici fiind papagalul, tucanul, șarpele și iguana.

Specialele sunt „felina” brunetă, cu rol de Wild, care înlocuiește orice simbol și dublează valoarea liniei pe care se află; plus floarea lunii, ca Scatter, care declanșează rotirile gratuite.

Cum câștigi la Secrets of the Amazon

Cu felinele. Fie că e vorba de animale, fie de brunetă. Toate plătesc bine, iar Wild-ul apare suficient cât să-ți dubleze câștigurile și să-ți aducă mai multe linii bune.

Câștiguri mari vei avea la rotirile gratuite. După ce apar cele 3 Scattere se activează Moonflower Bonus, unde ai de ales între 3 flori. Floarea pe care o alegi stabilește numărul de rotiri gratuite de care beneficiezi – el poate varia în funcție de numărul de simboluri Scatter care apar pe ecran înainte de bonus. Cu cât ai mai multe, cu atât vor fi mai multe rotiri. Cu fiecare rundă gratuită crește și valoarea multiplicatorului; deci profitul tău va fi din ce în ce mai mare. Rotirile pot fi re-declanșate dacă ai noi simboluri Scatter, iar multiplicatorul nu se resetează – ci continuă să crească. Maximul e de 50.

👉Joacă SECRETS OF THE AMAZON la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul SECRETS OF THE AMAZON poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETFAIR
1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.