Royal Respin Deluxe

0

Royal Respin Deluxe de la PlayTech e foarte simplu, cu BAR-uri, 777 și multiplicatori. Tot sentimentul din joc e unul retro, îi lipsesc doar fructele.

Slot video: Royal Respin Deluxe

Furnizor: PlayTech

Tema: Vegas

Format: 3 coloane – 3 linii

Linii de plată: 9

Cazinouri din România unde poate fi jucat: BetanoNetBet, Fortuna, Betfair

Începi jocul prin a alege numărul de linii de plată: 1, 5 sau 9. Eu am mers pe 9, prefer să am câștiguri mai dese, chiar dacă miza devine mai mare. Plus că, dacă e să intre combinațiile bune, câștigi la fel de mult.

Despre modul de joc n-am foarte multe de zis. E 3×3 (dar rândurile nu sunt fixe, pot apărea simboluri între ele și atunci devine 3×2), are simboluri puține și câștiguri mari. Sinceră să fiu, acum l-am jucat prima dată și nici n-am înțeles care e logica acestor schimbări de linii. Dar mi-a plăcut că am câștigat de multe ori niște sume mari. Respin-ul e principalul atu al jocului, pentru că atunci când ai multiplicatorii pe coloana din mijloc se declanșează și re-rotirea.

Simboluri

Simbolurile simple sunt șeptarii și barurile. O linie cu 777 înseamnă miza x5,55 atunci când joci cu 9 linii de plată. Pe lângă ele sunt simbolurile cu multiplicator – x2, x3, x4 sau x5. Ele pot fi combinate cu șeptarii și BAR-urile, dar pot crea și ele plăți. Cel mai mare câștig posibil e pe o linie de multiplicatori x2 – x5 – x2: miza x1111, pe 9 linii. Multiplicatorul x2 apare pe orice coloană, cei mai mari doar pe mijloc.

Cum câștigi la Royal Respin Deluxe

Câștigi mult și des. Simbolurile cu multiplicatori sunt cele pe care trebuie să le cauți. Nu doar că înmulțesc plata de la 777 sau BAR-uri, ele au și un rol de Wild, reușind să creeze combinații cu orice simbol.

Câștigurile mari vin la re-rotiri. Dacă ai pe coloana din mijloc simbolul mare cu cei 3 multiplicatori (x3, x4 și x5) încasezi runda respectivă, apoi coloanele laterale se re-rotesc și încasezi din nou. Când jocul nu arată bine, e nevoie de niște câștiguri mari pentru a te convinge să revii la el. Aici pot spune că sunt, deși n-am fost deloc impresionată de cum arată prima dată când l-am deschis.

👉Joacă ROYAL RESPIN DELUXE la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul ROYAL RESPIN DELUXE poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETFAIR
1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.