Murder Mystery

0

Murder Mystery e pentru Poirot-ul din noi. Uitați de Agatha Christie, acum putem fi toți detectivi în propriul nostru joc de aparate polițist.

Slot video: Murder Mystery

Furnizor: PlayTech

Tema: Epice & Acțiune

Format: 5 coloane – 4 linii

Linii de plată: 40

Cazinouri din România unde poate fi jucat: BetanoNetBet, Fortuna, Betfair

Cine e criminalul? Agatha Christie nu poate rezolva acest Murder Mystery, dar ne ajută programatorii de la PlayTech. În slotul ăsta noi suntem detectivii și avem 3 suspecți și 3 posibile arme ale crimei. Le aflăm și în jocul obișnuit, dar și în oricare dintre cele 4 speciale disponibile la rotirile gratuite din joc.

Îmi place mult de tot povestea din spatele jocului – sunt o fană a păcănelelor care au și o mică poveste – și cum au integrat bonusurile în tematică. Câștigurile sunt foarte bune. Și la bonusurile din jocul obișnuit, dar în special la rundele gratis.

Simboluri

Cel mai bine plătesc suspecții: tânăra femeie (12,5x miza), bătrâna și bătrânul. Urmează armele lor – pistolul, pumnalul și sticluța cu otravă; restul simbolurilor sunt pandantivele în 4 culori diferite.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild-ul înlocuiește orice simbol, Scatter-ul (reprezentat de detectiv) dă rotirile gratuite.

Cum câștigi la Murder Mystery

Jocul simplu va aduce câștiguri decente – nu mari, dar nici nu vei pierde foarte mulți bani. Criminalii sunt cei mai importanți din joc, cu plăți bune, mai ales că se întâmplă des să fie stivuiți pe coloane.

Câștiguri mari vei avea la cele 5 bonusuri posibile.

Primul apare în jocul obișnuit și se declanșează singur, la întâmplare: Murder Spins. În timpul rotirii vor apărea pe primele 3 coloane între 4 și 12 simboluri cu un semn de întrebare. Ele se vor transforma apoi într-un simbol armă, dezvăluind arma crimei. Toate combinațiile din această rundă vor fi încasate. Apoi are loc o re-rotire, unde se întâmplă același lucru, dar în loc de arma crimei va fi dezvăluit și criminalul. Câștigurile sunt foarte mari în re-rotire!

Și mai mari sunt cele din rotirile gratuite. Când apar 3 detectivi pe ecran intri în modul special de joc și alegi ce bonus vrei. Sunt 4 opțiuni.

Wild Spins sunt rundele unde câștigi cel mai des (însă sumele sunt mai mici). În funcție de numărul de Scatter-uri la momentul declanșării bonusului primești 12, 16 sau 25 de runde gratuite. Cu Wild Spins vei avea, la fiecare rotire, 2 simboluri Wild pe primele 3 role.

Reveal Spins este bonusul pe care-l întâlnești și în jocul obișnuit (Murder Spins), dar aici nu vor fi re-rotiri. La fiecare rundă apar acele semne de întrebare care se transformă în același simbol – fie arma, fie criminalul. Încasezi mult atunci când apar criminalii. Și aici vei băga în bancă la fiecare rundă, dar suma depinde de simbolul dezvăluit. În funcție de numărul de Scatter-uri vei primi 6, 8 sau 12 rotiri gratuite.

Clue Hunt are propriul ecran, nefiind vorba de rotiri aici. Mergi într-un joc separat unde ecranul e plin de semne de întrebare. Tu alegi semnele, iar ele se vor întoarce și îți vor arăta un simbol (arma crimei). La fiecare simbol, banii merg direct în bancă. Jocul ține până când dai de semnul întrebare care nu ascunde nimic.

Multi Spins înseamnă rotiri gratuite cu multiplicator. Sunt jocuri obișnuite, la care fiecare câștig e înmulțit cu 3. Aici vei încasa destul de rar, dar sumele sunt mari. Avantajul acestui bonus e că „Murder Spins” se poate declanșa și în timpul lor. Ca la Wild Spins, vei primi 12, 16 sau 25 de runde gratuite, în funcție de câte Scatter-uri ai.

👉Joacă MURDER MYSTERY la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul MURDER MYSTERY poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETFAIR
1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.