Gladiator: Road to Rome

0

Gladiator: Road to Rome e continuarea jocului de aparate ultra-popular inspirat din filmul cu Russell Crowe. Baftă la Jackpot!

Slot video: Gladiator: Road to Rome

Furnizor: PlayTech

Tema: Muzică și Film

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 25

Cazinouri din România unde poate fi jucat: BetanoNetBet, Fortuna, Betfair

Gladiator Jackpot, jocul original, e disponibil în cazinourile online de mai bine de 10 ani. E, cred eu, cel mai popular aparat PlayTech și în ziua de azi. Chiar l-am și inclus într-un articol recent cu cele mai bune păcănele inspirate din filme și seriale. Partea a doua a lui, Road to Rome, vine cu câteva upgrade-uri de top. Nu e genul de continuare unde furnizorul doar schimbă numărul de linii de plată sau mai adaugă un simbol, ci sunt aduse bonusuri diferite, grafica e mai bună, câștigurile sunt mai mari. Cred că singurul motiv pentru care nu e la fel de jucat ca primul e că toată lumea s-a obișnuit cu el, pentru că PlayTech chiar a făcut tot ce trebuia pentru a veni cu o parte a doua bună. Măcar la păcănele să fie partea a doua, dacă la film nu vine…

Simboluri

Commodus (împăratul jucat de Joaquin Phoenix) e cel mai bun simbol obișnuit, plătește miza x20. Urmează Lucilla (sora lui), Proximo („patronul” gladiatorilor) și gladiatorul cu mască de tigru. Restul simbolurilor sunt cărți de joc, de la 9 la A.

Simbolurile speciale sunt Wild, Scatter și Bonus. Gladiatorul e Wild – de fapt, poate deveni. E un simbol obișnuit, cu plată de miza x40, dar dacă apare stivuit pe coloană se transformă în Wild. Scatter e simbolul cu armele și declanșează rotirile gratuite: Bonus e simbolul cu coiful de gladiator și te duce în modul de bonus.

Cum câștigi la Gladiator: Road to Rome

Aici am avut printre cele mai mari câștiguri în modul obișnuit de joc la aparatele PlayTech. Gladiatorul apare stivuit de foarte multe ori și se transformă în Wild, aducând niște sume frumoase de tot în cont.

Câștiguri mari vin la rotirile gratuite. 3 simboluri Scatter îți dau 5 rotiri gratuite Colosseum, care pot fi prelungite dacă iei noi Scatter-uri în timpul lor.

După ce se activează bonusul mergi într-un ecran plin de scuturi, fiecare ascunzând un bonus. Selectezi trei scuturi și, în funcție de ce ascund, afli cu ce-ți mărești câștigurile la rotirile gratuite. Sunt 6 posibilități: rotiri gratuite suplimentare, multiplicator, plăți mai mari la un anumit simbol, Wild suplimentar, simbolul plătește ca Scatter (indiferent de liniile de plată) și, ultimul, gladiatorul se transformă în Wild chiar dacă nu e stivuit pe coloană. Chiar și unul dintre aceste bonusuri poate aduce o grămadă de bani, dar când ai o combinație de 3… e clar că te umpli de bani.

Cel mai mare câștig posibil din joc e Jackpotul. Dacă ai 3 simboluri Bonus mergi în ecranul Jackpotului, unde ai 9 coifuri – din aur, argint și bronz. Fiecare plătește o sumă cash, iar dacă ai 9 coifuri de aur iei marele Jackpot!

👉Joacă GLADIATOR: ROAD TO ROME la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul GLADIATOR: ROAD TO ROME poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETFAIR
1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.