Liverpool vs. Villareal, 5 mai 2016, Europa League

0

Tensiune mare pe Anfield în seara asta, unde băieții lui Klopp trebuie să întoarcă, din nou, situația în favoarea lor. Submarinul galben s-a impus în partida tur în minutele de prelungire ale meciului, administrând, astfel, prima înfrângere a lui Liverpool din acest sezon al competițiilor europene.

Mai grav este că englezii nu au reușit să înscrie, astfel că un gol al ibericilor le-ar pica foarte greu, fiind nevoiți să înscrie cu 2 mai mult decât adversarul. Însă Liverpool a demonstrat în cel puțin două meciuri memorabile, finala de la Istanbul din 2005 când au revenit de la 0-3, iar cel mai recent returul fabulos cu Dortmund când au înscris de 3 ori în 30 de minute, că orice este posibil. Așa că meciul este deschis oricărui rezultat. Motivația englezilor este cu atât mai mare cu cât câștigarea trofeului Europa League este singura cale prin care pot accede în Champions League sezonul viitor.

De cealaltă parte, Villareal este bine înfiptă în fotoliul locului 4 din Primera Division, după un sezon remarcabil, și este sigură de participarea în preliminariile Champions League. În meciurile disputate în weekend în competițiile interne, Villareal s-a impus pe Mestalla în fașa Valenciei cu 2-0, iar Liverpool a cedat la Swansea, 1-3, într-un meci în care titulari au fost jucători ca Ibe, Stewart, Chirivella, Ojo, etc.

Absenți 

Din tabăra lui Liverpool vor absenta cu siguranță Henderson, Ings, Sakho și Joseph Gomez. Emre Can și Dibock Origi sunt incerți.

Villareal nu se va putea baza pe Leo Baptistao.

Echipe probabile 

Liverpool: Mignolet–Clyne, Toure, Lovren, Moreno–Allen, Millner–Lallana, Coutinho, Firmino–Sturridge

Villareal: Asenjo–Gaspar, Musacchio, Ruiz, Costa–Santos, Bruno, Suarez, Trigueros–Bakambu, Soldado

Predicții 

Victoria lui Liverpool la cotă minimă 1,80 este prima opțiune. Au demonstrat că au forța necesară de a întoarce situația în favoare lor, iar minunatul public de pe Anfield îi va împinge de la spate. Chiar dacă nu se califică, englezii se pot impune astăzi.

E dificil să mizăm pe goluri având în vedere că 7 din ultimele 8 partide ale lui Liverpool din Europa League au fost de sub 2,5 reușite, excepție făcând doar acel 4-3 de poveste cu Dortmund.

Cu siguranță amatorii de senzații tari care cred în calificarea cormoranilor vor fi tentați să încerce un handicap Liverpool -1,5 cotat la minim 2.90, cu șanse bunicele de reușită.

Spor la bani!

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.