Sevilla vs. Șahtior Donetsk, 5 mai 2016, Europa League

0

Sevilla începe să devină o specialistă a acestei competiții, câștigând de patru ori trofeul până acum: 2006, 2007, 2014, 2015. Acum este la doar 90 de minute de a 3-a finală consecutivă, deci..ce mai e de spus?

Mircea Lucescu face minuni la Șahtior, așa cum ne-a obișnuit în cei 10 ani de ”domnie” în Ucraina, apogeul cunoscându-l odată cu câștigarea ultimei ediții a Cupei UEFA ăn 2009, înainte ca numele și formatul să fie schimbate sub brandul Europa League.

Meciul tur a fost unul spectaculos, după cum ne așteptam, cu goluri și răsturnări de situație. Sevilla a deschis scorul, Șahtior a preluat conducerea, iar până la final s-a restabilit egalitatea. Pentru acest retur Sevilla este avantajată de terenul propriu și cele două goluri marcate în deplasare, astfel că elevii lui ”nea Mircea” sunt nevoiți să înscrie. Sevilla este neînvinsă în 15 din ultimele 16 partide disputate pe teren propriu.

Ambele echipe sunt practicante ale fotbalului ofensiv, deschis, aerisit, cu așezări moderne 4-2-3-1 cu trident ofensiv de 4-3-3, cu alte cuvinte adoptă strategia ”cea mai bună apărare e atacul”.

Absenți 

Marco Andreolli, Reyes și Michel Krohn-Delhi vor absenta cu siguranță de la Sevilla, rămâne de văzut dacă Tremoulinas va fi apt de joc.

Șahtior nu se va putea baza pe Marcio Azevedo.

Echipe probabile 

SEVILLA: Soria–Escudero, Carrico, Rami, Mariano–Krychowiak, N Zonzi–Konoplyanka, Banega, Vitolo–Gameiro

ȘAHTIOR: Pyatov–Srna, Kucher, Rakitskiy, Ismaily–Malyshev, Stepanenko–Marlos, Kovalenko, Taison–Ferreyra

Predicții 

Gazdele vor căuta să tranșeze neapărat soarta meciului în favoarea lor, la fel ca în cazul Liverpool, eventuala câștigare a trofeului fiind singura șansă de a evolua în Champions League și sezonul următor. Însă cotele sunt destul de mici pentru victoria Sevillei în comparație cu procentajul de reușită

Prima recomandare este PSF X la cote minime de 2.15, un egal la pauză sau la final fiind foarte probabil, mai ales că în prima repriză se poate practica un joc de tatonare, de așteptare a mutării adversarului din partea ambilor tehnicieni.

A doua recomandare ar fi ambele echipe marchează la o cotă minimă de 1.60.

Spor la bani!

foto: weltfussbal.de

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.