Chievo vs Bologna 15 mai 2016

0

Chievo și Bologna se vor întâlni într-un meci care contează pentru runda care trage cortina deasupra sezonului 2015-2016 din Serie A. Partida este programată duminică, 15 mai 2016, iar lovitura de începere va fi la ora 19.00.

Cele două formații nu au absolut nici un obiectiv în legătură cu acest meci. Chievo a demonstrat că este o echipă în plin progres, iar pregătirea lor va atinge, probabil, punctul de maturitate sportivă în sezonul următor al campionatului italian. În cazul în care veronezii vor reuși să mențină osatura formației, atunci este foarte clar că zona de mijloc a clasamentului nu va mai fi un obiectiv pentru această formație.

Chievo a reușit rezultate bune în partidele directe cu Bologna. Oaspeții nu au mai învins Chievo din 2013 și, evident, așteaptă o revanșă care să întrerupă această serie negativă de lungă durată. Vizitatorii se prezintă totuși storși de lupta pentru evitarea retrogradării, eforturile lor, în ultima decadă a campionatului, fiind unele însemnate pentru a nu avea probleme.

Echipa gazdă va juca fără complexe, în timp ce Bologna este și ea deja intrată în vacanța de vară.

 Absenți

Impresionantă prin aglomerație, lista absenților și de o parte și de cealaltă. De la gazde nu vor putea evolua următorii jucători: Dainelli, Frey, Birsa, Pepe, Gobbi și Radovanovic. În tabăra vizitatorilor, vor lipsi la acest apel cei enumerați în continuare: Destro, Zuculini, Rizzo, Donsah, Maietta, Oikonomou, Diawara și portarul da Costa.

 Echipe probabile

Chievo (4-3-1-2): Bizarri – Sardo, Spori, Gamberrini, Cacciatore – Hetemaj, Rigoni, Pinzi – Mpoku – Pellissier, Floro Flores

Bologna (4-2-3-1): Mirante – Ferrari, Rossettini, Kraft, Masina – Pulgar, Brighi – Brienza, Zuniga, Guiaccherini – Floccari

 Predicție

PSF X are o cotă de 1.90.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.