Empoli vs Torino 15 mai 2016

0

Empoli și Torino se vor duela pentru locul 11 în ediția de campionat 2015-2016 din Serie A. Meciul este programat duminică, 15 mai, cu începere de la ora 19.00.

Partida are drept miză, așa cum precizam în primul paragraf, ocuparea locului 11. Torino, cu 45 de puncte, are la îndemână și varianta egalului, în timp ce amfitrionii trebuie obligatoriu să câștige pentru a atinge acest obiectiv.

Torino a demonstrat că este o echipă foarte echilibrată, golaverajul ei, în cele 37 de partide precedente, fiind de 51-53. Empoli, după un sezon de toamnă foarte bun, a scăzut turația motoarelor și a pierdut contactul cu plutonul cupelor europene, însă echipa se consolidează și, dacă formula se va păstra, atunci sunt mari șanse ca această formulă să performeze în sezoanele care vor urma.

Ambele echipe vin după înfrângeri identice, în penultima rundă. Empoli a pierdut la Inter cu 2-1, iar Torino a cedat acasă în fața lui Napoli. Poate fi ultimul meci al lui Maccaronne, așa că îl putem nominaliza, pentru senzații tari, pe veteran ca marcator, el fiind sigur executantul unui penalty, dacă o astfel decizie se va lua cu el în teren.

 Absenți

O serie de jucători importanți din cele două echipe vor absenta. Aceștia sunt următorii: Skorupski, Laurini, Livaja, Mkhelidze și Buchel de la gazde, respectiv Avelar, Bovo, Vives și Lopez din formula standard a oaspeților.

 Echipe probabile 

Empoli (4-3-1-2): Pugiliesi – Bitante, Tonelli, Costa, Rui – Zielinski, Paredes, Croce – Saponara – Maccaronne, Puciarelli

Torino (3-5-2): Ichazo – Silva, Glik, Jansson – Zappacosta, Benassi, Gazzi, Acquah,Peres – Belotti, Immobile

 Predicție

Sugerăm să îl alegeți pe Maccaronne ca marcator în acest meci, cota lui fiind găsită la o ștachetă minimă de 3.00.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.