Lazio vs Fiorentina 15 mai 2016

0

Lazio Roma și Fiorentina se întâlnesc în meci direct contând pentru etapa de închidere a sezonului 2015-2016 din Serie A. Partida va avea loc duminică,15 mai 2016, cu începere de la ora 21.45.

Fiorentina s-a văzut cu sacii în căruță, echipa fiind calificată pentru turul preliminar din Europa League, indiferent de rezultatele acestei runde. Grație rezultatelor directe favorabile din meciurile cu Sassuolo, firenzinii sunt liniștiți și se preocupă doar de un joc frumos, fără presiunea tabelei de marcaj.

Lazio Roma se va despărți de Klose la finele acestui sezon, așa că partida ar putea fi una specială pentru celebrul atacant german. El va dori, dacă va fi titular, să marcheze un gol în meciul de adio, așa că poate vă aventurați, de ce nu, să îi acordați credit în buletinele de pariuri pe care le întocmiți, ca marcator în poarta Fiorentinei.

Atenție și la aspectul scăderii cotelor pentru solistul gazdelor. Unele case de pariuri chiar au scos din ofertă această încleștare, care altfel, prin valoarea celor două formații, rămâne una foarte interesantă. Lazio nu are obiectiv neapărat să câștige, o eventuală victorie punctând numai la impresia artistică.

 Absenți

Sunt multe absențe în tabăra romană: de Vrij, Radu Ștefan, Kishna, Matri, Biglia, Djordjevic și Hoedt. La oaspeți nu vor putea evolua în această partidă următorii fotbaliști: Benalouane, Babacar, Pasqual și Valero.

 Echipe probabile 

Lazio Roma (4-3-3): Marchetti – Basta, Gentiletti, Bisevac, Konko – Cataldi,Parolo, Lulic – Candreva, Klose, Balde

Fiorentina (3-4-2-1): Lezzerini- Tomovic, Astori, Rodriguez – Bernardeschi, Vecino, Badelj, Alonso – Zarate, Ilicic – Kalinic

 Predicție

Klose marcator este o opțiune interesantă, pe care o găsim în ofertă la un minim de 2.65, mai ales că nu apără la oaspeți portarul titular, adică internaționalul român Ciprian Tătărușanu.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.