Palermo vs Verona 15 mai 2016

0

Palermo și Verona se întâlnesc într-un meci care contează pentru ultima etapă a stagiunii actuale, 2015-2016, din campionatul italian de fotbal, Serie A. Lovitura de începere este programată pentru ora 21.45, în ultima porțiune a acestei runde care se împarte pe două zile, conform configurației și implicațiilor din clasament.

Palermo are nevoie neapărată să câștige acest meci, deoarece cu 36 de puncte se află acum pe locul 17, exact primul deasupra liniei roșii a retrogradării. Un succes al echipei gazdă ar rezolva ecuația subsolului de ierarhie și ar anula orice speranțe pentru Carpi, formația de pe locul 18, care are 35 de puncte.

Verona, deși a demonstrat că este o echipă frumoasă, cu jucători care sigur nu vor accepta statutul de Serie B, nu mai are nici un obiectiv în acest meci. Pericolul pentru gazde vine însă tocmai din ambiția de a demonstra că unii fotbaliști legitimați la Verona merită echipe mai bune în sezonul viitor. Mijlocașul Artur Ioniță, internațional moldovean, este unul dintre aceștia. Veronezii au câștigat runda trecută împotriva campioanei Juventus, cu 2-1, deci sunt capabili de orice fel de surprize.

Palermo păstrează totuși prima șansă, salvarea de la retrogradare fiind un obiectiv concret, tangibil, mai aproape de realitate decât ambițiile individuale pe care le nutresc câțiva fotbaliști ai Veronei.

 Absenți

Nu există absenți la echipa gazdă, care va aborda meciul decisiv cu garnitura standard. Fares, Souprayen și veteranul Toni sunt indisponibili la echipa din ”orașul iubirii”.

 Echipe probabile 

Palermo (3-4-2-1): Sorrientino – Cionek, Gonzalez, Andelkovic – Rispoli, Hiljemark, Marsesca, Morganella – Vazquez, Trajkovic – Gillardino

Verona (4-2-3-1): Golini -Pisano, Hellender, Bianchetti, Albertazzi – Viviani, Ioniță- Wiszolek, Silligardi, Gomez – Pazzini

 Predicție

Solistul Palermo a scăzut mult în opinia operatorilor de pariuri până la un nivel minim de 1.20.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.