Udinese vs Carpi 15 mai 2016

0

Udinese și Carpi se vor întâlni într-una din ultimele partide ale ediției actuale de campionat din Serie A. Jocul este programat duminică, 15 mai 2016, cu începere de la ora 21.45.

Udinese, echipa locală, termină un sezon destul de slab, departe de pretențiile de odinioară ale acestei formații. Friulanii sunt totuși salvați de la retrogradare, acesta fiind, practic, singurul aspect pozitiv al relației cu suporterii, care, evident, sunt nemulțumiți de o prestație sinusoidală.

Carpi în schimb va juca foarte determinat, deoarece o eventuală victorie îi poate aduce salvarea in extremis de la retrogradare. Succesul pe terenul din Udine trebuie, desigur, coroborat și cu o remiză cel puțin a lui Palermo în meciul de acasă cu Verona.

Situația oaspeților rămâne totuși destul de complicată, șansele lor fiind minime. Cât timp însă  ele există, cei din Carpi sunt datori să se agățe de orice fărâmă de speranță și să joace până la capăt, mai ales că Udinese este o formație fără nici un fel de obiectiv declarat, înaintea acestei dispute care trage cortina peste sezon.

 Absenți

Kuzmanovic, Heuertaux și Wague nu vor putea ajuta echipa gazdă la acest ultim meci al sezonului.  Bubnjic, Brkic, Letizia, Poli, Romagnoli, Lolo și Mancosu sunt la infirmerie din tabăra oaspeților.

 Echipe probabile 

Udinese (3-5-2):Karnezis – Felipe, Danilo, Dornizzi – Widmer, Fernandes, Badu, Halffredson, Pasquale – Zapata, Thereaux

Carpi (4-4-1-1): Belec -Pasciuti, Suagher, Gaglioli, Sabelli – Martinho, Crimi, Bianco, Di Gaudio – Verdi – Lasagna

 Predicție

Ținând cont de circumstanțele prezentate mai sus, sugestia noastră este să alegem ca opțiune de pariere dubla de X2, care poate fi găsită la o cotă de 1.65 minimum. 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.