Genoa vs Atalanta 15 mai 2016

0

Genoa și Atalanta Bergamo se vor duela în ultima etapă din Serie A, duminică, 15 mai 2016,cu începere de la ora 19.00. Genoa vine aureolată de victoria categorică, la scor de forfait, repurtată săptămâna trecută pe terenul concitadinei Sampdoria.

Acea victorie asigură benzina și moralul unei echipe altfel foarte bine structurate și care probabil merita mai mult în acest sezon, față de locul 10 pe care îl va obține. Meciul în sine nu are nicio miză, în afară de cea simbolică.

Genovezii doresc să demonstreze că succesul de la Sampdoria nu a fost unul întâmplător, iar cotele operate de casele de pariuri sunt în scădere pe solistul gazdelor, probabil și din cauza absențelor anunțate în lotul celor de la Atalanta. De exemplu, semnul 1 a fost inițial cotat cu 2.30, iar acum a ajuns undeva la nivelul de 1.90,putând chiar să mai scadă până la fluierul de start al acestei partide.

Oaspeții, exonerați de grijile evitării retrogradării, sunt deja cu gândul la vacanță, dar mai ales la viitoarea stagiune. Cu 42 de puncte, Atalanta trage linie pentru un sezon mulțumitor în raport cu așteptările valorice de la actualul lot de jucători.

 Absenți

Perin, De Maio, Cerci respectiv Carmona, Bassi, Pinilla, Stendardo, Palleta, Toloi, Drame vor vedea meciul din tribune, fiind indisponibili.

 Echipe probabile 

Genoa (3-5-2): Lammana – Munoz, Izzo, Burdisso – Ansaldi, Rigoni, Dzemaili, Laxalt, Rincon – Suso,Pavoletti

Atalanta (4-2-3-1): Radunovici – Conti, Djimsiti, Masiello, Brivio – Gagliardini, de Roon – Kurtic, Diamanti, Gomez – Boriello

 Predicție

Solistul pe mâna gazdelor e de găsit acum la un minim acceptabil, de 1.83.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.